Fairytell

Læsning skal være sjovt, selv for de helt mindste – der nu kan lytte til de populære lydbøger du finder hos Fairytell.

Fairytell

Fairytell har et helt klart motto som lyder sig på:

”Hos Fairytell skal læsning være sjovt! ”

Dette gør at Fairytell bestræber sig på at tilbyde alle de bedste, sjoveste, skøreste og mest populære børnebøger, der findes til gavn for dig og dit barn. Med Fairytell får dit barn muligheden for at komme på en eventyrlig rejse med Alfons Åberg, Peter Pedal, Nomerne, Prop & Berta, Hunden Ib, Lasse-Leif, Mumitroldene, Sallys far samt mange mange flere. Alle bøgerne er håndplukket til alle i alderen 0-10 år, så du sikkert og trygt kan slippe dit barn løs i Fairytell.

På siden kan du løbende finde nyt indhold, som passer til årstiden, højtiderne eller hvis der kommer nye og spændende titler frem. Når Fairytell finder nye titler til siden, tænker de meget på hvad dit barn vil finde interessant, for hos Fairytell vægter de kvalitet højere end volumen.

 

En masse fordele

Fairytell er ikke kun sikkert for dit barn, men også en rigtig god og lærerig underholdning, en underholdning som i også kan tage med når i skal ud og køre langt eller tage Fairytell med på rejsen – det betyder altså at lige meget hvor i befinder jer, kan i med adgang fra en mobil eller tablet få adgang til alle jeres yndlingsbøger + mange flere – desuden slipper i for at slæbe alle de tunge bøger med, eller skal tænke på at de skal afleveres tilbage, for Fairytell er et ganske nemt koncept, hvor i får adgang til en masse spændende børnebøger i alders gruppen 0-10 år.

 

Med KlubKlub medlemsskab

Med et KlubKlub medlemskab, får i adgang til 3 måneder til en samlede pris af kun 0kr. det vil altså sige at du får hele 3 måneder gratis, altså så spare du 177kr. på en fantastisk underholdning for dit barn. Læs mere her.