Sommerferie i Danmark

Sommerferien nærmer sig, og du havde måske glædet dig til at nyde din sommer i sydens sol.

Grundet coronavirus skal sommeren nydes i Danmark og det er nok været en stor skuffelse for mange. Bare rolig, selvom du skal holde din sommerferie i Danmark betyder det ikke, at du får en kedelig og trist sommer. Der er heldigvis håb forude, og i den forbindelse er der her nogle ideér til ting at lave i sommerferien.

Her hos klubklub tilbyder vi et stort udvalg af sommer sjov som blandt andet havespil, badedyr, oppustelige pool og meget andet.

Lej et sommerhus

Tag hele familien med en tur i sommerhus. Hvis ikke du ikke selv har et sommerhus eller har mulighed for at låne et, så er der lys forude. Der er flere forskellige selskaber, som udlejer sommerhuse. I denne svære til med coronavirus, er de ekstra taknemmelige for jer der vælger at leje et sommerhus gennem et sommerhusbureau. Så pak bilen og nyd en uge eller et par dage i sommerhus, med en masse havespil, sommer sjov og udendørs hygge.

Lej et sommerhus

En dag på stranden

I Danmark er der et hav af forskellige strander, så alt efter hvor i landet du kommer fra anbefaler vi at bruge de varme sommerdage på din nærmeste strand. Det er en perfekt måde, at nyde en dag i solen og tæt på vandet med familien.

Pakkeliste:

  1. Solcreme
  2. Tæppe/håndklæde
  3. Vand
  4. Snacks
  5. En god bog

Har du børn vil de elske at have badedyr med på stranden. På den måde kan børnene hurtigt få mange timer til at gå med sjov og leg ved vandkanten.

Flamingo badedyr

Turen går til....

Normalt ville turen måske gå til udlandet, men grundet coronavirus er det oplagt, at udforske det danske sommerland. Der findes mange forskellige område af Danmark, som du måske ikke kender til? Det kunne både være en lille landsby, en havneby eller en af de mange skove rundt i landet. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Du behøver ikke nødvendigvis planlægge turen på forhånd, men i se hvor vejskiltene følger dig hen.

Turen går til.. Billede af vejkort

Spa og wellness

Til de dage hvor solen ikke skinner, er der rig mulighed for at lave spa og wellness derhjemme. Brug dagen på at forkæl dig selv lidt ekstra med ansigtsmasker, hårkur eller lignende. Det er vi sikker på din krop vil elske dig for, som et afbræk fra den måske trave hverdag.