Julegaver til ham

Find inspiration til årets julegaver til ham. Se vores samlet liste over vores favoritter delt op i tre priskategorier.Står du i det samme dilemma hvert eneste år, når årets julegaver skal indkøbes? Ved du aldrig, hvad du skal købe til din kæreste, bror, far eller svigerfar? Mænd er sjælendt kreative med ønskesedlen, og derfor kan det nogle gange være ekstra svært at købe julegaver til dem. For at hjælpe dig lidt med at gøre juleshoppingen nemmere at komme igennem, så har vi her i blogindlægget samlet vores favoritter.

De forskellige julegaver er inddelt i tre forskellige kategorier, så du nemt kan se, hvilket prisleje produkterne ligger i, alt efter det beløb, julegaven skal koste.

Obs. alle produkterne er delt op efter medlempriser 

Julegaver til ham op til 250 kr.

Julegaver til ham

Øverst fra venstre:

ID Voks - Extreme Titanium

Id Voks er utroligt kendt blandt mange mænd og drenge. Så mangler du lige at finde en lille ekstra ting, så er voksen her perfekt. Voksen har et kraftigt hold, så der er rig mulighed for at eksperimentere med forskellige frisurer. Id hair voksen er vandopløselig, så den kan nemt vaskes ud af håret.

Normalpris 125 kr. - Klubpris 52 kr.

Gillette Fushion Proglide - Power Flexball

Skraberen her har et flex-skrabehoved, som gør den let anvendelig. Derudover sikres en ensartet og tæt barbering. Gillette Fushion Proglide har de fineste og tyndeste blade, som er rigtig god, hvis man har sensitiv hud. Den er perfekt til ham, der gerne vil have en nem og tæt barbering.

Normalpris 239 kr. - Klubpris 99 kr.

Richmond And Finch Cover

Der er ikke noget værre end at ødelægge bagskærmen på telefonen. Kender du én, der ofte har ridser i telefonen, så kan du måske komme ham i forkøbet ved at købe et nyt lækkert cover fra Richmond And Finch til ham. Coveret er lavet til forskellige modeller af Iphones alt fra Iphone 6 til Iphone 11 Pro.

Normalpris 299 kr. - Klubpris 239 kr.

Nuxe Men Multi-Purose After-Shave Balm

Den her after-shave er perfekt til at lindre og reducerer hudirritationer efter barbering. Derudover er den også god til at mindske rødme i huden efter barbering. Kender du en, der har lidt sart hud, så er den her after-shave balm ideel. Det gode ved den er faktisk, at den kan benyttes til alle hudtyper, og så holder den huden fugtet i op til 24 timer.

Normalpris 200 kr. - Klubpris 129 kr.

Calvin Klein underbukser

Underbukser er måske ikke det mest inspirerende at give i julegave, men det er noget mænd aldrig gider købe selv. Derfor er det en god praktisk gave. Og hvorfor så ikke give nogle underbukser i sindsygt lækker kvalitet, hvis det endelig skal være.

Normalpris 399 kr. - Klubpris 245 kr.

Julegaver til ham fra 250 - 500 kr.

Julegave til ham

Øverst fra venstre:

Diesel Only The Brave

Diesel Only The Brave er en parfume til den selvsikre og maskuline mand. Den har en frisk duft med topnoter af grape, yuzu, pebermynte og ingefær. Efterfølgende føres duften over i artical lavandin, stjerneanis og geranium, som giver den indbydende og maskuline duft til parfumen. Kender du en, der godt kunne bruge en ny duft, så er den her et godt bud.

Normalpris 685 kr. - Klubpris 475 kr.

Kerastase Densifique Homme Hair Density And Fullness Programme

Mange mænd lider desværre af hårtab, men der er heldigvis et hav af produkter, der kan hjælpe dem med at komme problemet til livs. Disse ampuller er nemlig egnet til mænd med tyndt hår. Ampullerne indeholder en kur, der styrker og øger antallet af hår, så det føles og synes tykkere. Produktet indeholder vitaminer, der tilfører fugt og næring til både hår og hovedbund.

Normalpris 850 kr. - Klubpris 459 kr.

Hugo Boss Tank Top

Tank toppen fra Hugo Boss er også en af de praktiske julegaver. Det kan godt være, at det ikke virker særlig inspirerende, men de gaver skal også have en plads under juletræet. Den kunne eksempelvis være god, hvis du lige mangler at købe det sidste. Derudover er de her undertrøjer altså ideelle, hvis du kender der ofte går i skjorte.

Normalpris 350 kr. - Klubpris 259 kr.

Trådløse hovedtelefoner - Jabra Sport Coach

De trådløse hovedtelefoner fra Jabra er perfekte til den sporty type. Det gode ved de her hovedtelefoner er, at de udelukker omgivende støj fra eksempelvis fitnesscenteret. De giver dig en suveræn lyd. En lækker funktion ved dem er, at de har en skridt- og repetitionstæller indbygget i hovedtelefonerne. Som en ekstra lækker detalje, så har de en batteritid på op til 5 timer.

Normalpris 929 kr. - Klubpris 449 kr.

Oway Face & Eye Energizing Texture

Oway Face & Eye Energizing Texture er et anti-aging produkt til mænd, som både kan bruges omkring øjnene og i ansigtet. Produktet udglatter rynker, og gør huden mere smidig. Den skal bruges morgen og aften efter rens. Samtidig er den beregnet til alle hudtyper.

Normalpris 499 kr. - Klubpris 339 kr.

Julegaver til ham over 500 kr.

Julegaver til ham

Øverst fra venstre:

B&O høretelefoner - Beoplay Form 2i

B&O høretelefoner er et stensikkert hit. De er syndsygt lækre, og har en super god lyd.  Høretelefonerne er gode både til hverdagsbrug og til træning. De passer både til iOS og Android, og der medfølger et CTIA stik.

Normalpris 999 kr. - Klubpris 599 kr.

Ralph Lauren Polo - Slim Fit

Her er en klassisk polo fra Ralph Lauren med det meget karakteristiske logo ved brystet. Poloen er lavet i 100% bomuld. Det er en enkel model i Slim Fit med korte ærmer. Modellen er en klassisk model, som passer til langt de fleste, og derfor er det en sikker vinder. T-shirten fås i str. S-XXL.

Normalpris 659 kr. - Klubpris 539 kr.

Braun Shaver - Series 5 Black Flex Motiontec Wet & Dry 5040S

Barbermaskinen her hjælper til at give en utrolig grundig og præcis barbering. Den har et patenteret ActiveLift, som løfter skægget samtidig med at den klipper, hvilket giver en tættere barbering. Maskinen er utrolig let at gøre ren. Den har et vandtæt hoved, og er 100 % vandtæt. Den kan derfor bruges under bruseren.

Normalpris 799 kr. - Klubpris 749 kr.

Kenzo Sweatshirt - Tiger

Kender du en modebevidst herre, så er den her sweatshirt fra Kenzo en god mulighed. Kenzo er et internationalt brand kendt for luksus. Brandet er utroligt kendt for det ikoniske tigerlogo, som også er på sweatshirten her. Den er lavet i en lækker kvalitet, og fås i str. S-XL.

Normalpris 1699 kr. - Klubpris 1199 kr.

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme har en frisk, sensuel og mystisk duft. Duften er perfekt til manden, der ønsker at afspejle en sofistikeret personlighed gennem sin duft. Parfumen har noter af kardemomme og cedar, som giver en intens, krydret duft.

Normalpris 685 kr. - Klubpris 529 kr.

God juleshopping!