Generelle betingelser

På Klubklub.dk ApS kan du bestille hårprodukter, hudplejeprodukter parfume og meget andet til stort set indkøbspris. Ved et nyt køb bliver du automatisk abonnent på vores fordelsklub. Prisen er 0 kroner for første måned og derefter 89 kroner/måned i et løbende abonnement, som du kan opsige når du ønsker det.

For at afgive en bestilling på Klubklub.dk, skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet.Alle priserne på varerne er inklusiv moms og levering. Det er muligt at se tidligere ordrer via login på hjemmesiden under "Min konto". Alle aftaler indgås på dansk.Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille varer fra Klubklub.dk ApS. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om vi kan skaffe varen.


Abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på klubklub.dk, accepterer du, at klubklub.dk (KlubKlub ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Den første måneds abonnement for medlemskab er gratis og overgår herefter til et løbende månedsabonnement til 89 DKK pr. måned.

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på KlubKlub.dk, under punktet “Min konto”.


OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for. Den eneste undtagelse er de første 14 dage af dit medlemskab, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 14 dage kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Det vil sige, du i den første prøveperiode godt kan bestille nogle varer til KlubKlub priser og 14 dage efter opsige dit medlemskab - men vi håber selvfølgelig, at du gerne vil fortsætte længere som medlem, så du kommer til at spare endnu mere.

Ønsker du at opsige dit abonnement før de 14 dage er gået skal du kontakte os via mail på hej@klubklub.dk eller pr. telefon 30808049.

For at opsige dit medlemskab skal du logge ind under “Min konto” og trykke på "Dit medlemskab er aktivt" herfra kan du opsige dit abonnement. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.Din indmeldelse på klubklub.dk er bindende fra det øjeblik, du foretager dit første køb, og derved tager dit medlemskab i brug.


Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Din indmeldelse på klubklub.dk er bindende fra det øjeblik, du bestiller din første ordre, og derved tager dit medlemskab i brug. Du er som medlem på klubklub.dk og kortholder forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab. Første måned er gratis.


PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemskab af klubklub.dk bliver automatisk fornyet, således du altid har adgang. Efter de første 30 dages medlemskab til 0 DKK overgår dit abonnement til et fast månedsabonnement til 89 DKK pr. måned.
Du kan til enhver tid tilbage kalde din tilladelse til at Klubklub ApS trækker penge fra dit betalingskort ved at opsige dit abonnement. Ønsker du at gøre indsigelse vedrørende en uautoriseret debitering skal dette gøres ved din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen med mindre andet er aftalt med kortudbyderen. ePay står for håndtering af kortoplysninger.

Fornyelse eller sletning af betalingskort

Ønsker du at opdatere dine kortoplysninger skal du logge ind på Klubklub. Tryk herefter på ”Dit medlemskab er aktivt” eller ”Opdater venligst dine betalingsoplysninger” herfra kan du opdatere dit betalingskort ved at trykke på knappen ”Opdater betalingskort”.

Ønsker du at få slettet din konto, og kortnummer, hos Klublub permanent og dermed ikke længere have adgang til ordrehistorik mv. skal du sende os en mail med dit reference nummer (fx #7136715). Dette nummer finder du ved at logge ind på din konto og trykke på ”Dit medlemskab er aktivt” / ”Opdater venligst dine betalingsoplysninger” .


Betaling

Når du bestiller varer på Klubklub.dk, betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA/ Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, VISA electron og JBC. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af Klubklub ApS.

Beløbet for varerne trækkes først, når din ordre bliver afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Alle priser er oplyst inkl. moms.

fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@klubklub.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får eventuelle fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.Bemærk, at du ikke får eventuelle fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 30 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Klubklub.dk
Niels Bohrs Allé 181
5220 Odense SØ

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Ikke afhentede ordre:

Såfremt pakken ikke er blevet afhentet i pakkeshoppen og dermed bliver sendt retur til Klubklub ApS pålægges køber et gebyr på 50.- for fragtomkostninger.
Dette beløb bliver modregnet den samlede ordre værdi når denne krediteres.


Levering

Levering sker med GLS. Vi leverer til Danmark, ikke Grønland og Færøerne. Priserne på varerne er inklusiv moms og levering til nærmeste GLS pakkeshop. Levering til privatadresse koster dog kr. 35,-.

Varerne sendes fra hverdag til hverdag såfremt varen er bestilt dagen før inden klokken 16.00.


Reklamation

I tilfælde af at varen evt. er beskadiget ved modtagelsen, så kontakt os hurtigst muligt via vores Kundeservice eller telefon 30808049, for nærmere information om, hvorledes du skal forholde dig. Du har 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Købelovens mangelregler finder således anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, efter købelovens regler. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Klubklub.dk
Niels Bohrs Allé 181
5220 Odense SØ
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da du bærer risikoen for varen under tilbage forsendelsen, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hej@klubklub.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes HusToldboden 28
800 Viborg
www.forbrug.dkHar du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Personoplysninger

Klubklub opbevarer dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse med det formål at sende bestilte varer til dig. Oplysningerne registreres hos Klubklub.dk ApS og opbevares af hensyn til bogføringslovens regler i fem år efter udløbet af det regnskabsår hvor oplysningerne er registreret, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Den data-ansvarlige er Klubklub.dk ApS.

Som registreret hos Klubklub.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Klubklub.dk ApS via e-mail hej@klubklub.dk


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.)

Til: Klubklub.dk ApS, c/o
Retur
Niels Bohrs Allé 181 5220 Odense SØ
hej@klubklub.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Ordrenummer:
Bestilt den:
Modtaget den:
Forbrugerens navn:
Forbrugerens adresse:
Forbrugerens underskrift:
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Dato


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01/11-2017