Bestilling

Medlemskab

På Klubklub.dk ApS kan du bestille hårprodukter, hudplejeprodukter parfume og meget andet til stort set indkøbspris. Ved et nyt køb bliver du automatisk abonnent på vores fordelsklub. Prisen er 0 kroner for første måned og derefter 89 kroner/måned i et løbende abonnement, som du kan opsige når du ønsker det til udgangen af en medlemsperiode.

For at afgive en bestilling på Klubklub.dk, skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet.

Alle priserne på varerne er inklusiv moms og levering. Det er muligt at se tidligere ordrer via login på hjemmesiden under "Mine køb". Alle aftaler indgås på dansk. Medlemsbetingelser

Sådan køber du

Du kan kun handle hos klubklub.dk som betalende medlem og via vores website. Er du allerede er medlem, kan du logge ind på din konto og købe klubklub.dk produkterne til de lave priser. Er du endnu ikke medlem, vil du få tilføjet et medlemskab i din indkøbskurv, med en gratis introperiode, når du handler. Har du derimod været medlem før, vil du i stedet få tilføjet en måneds medlemskab til normalpris (DKK 89).

Efter din ordre er gennemført, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse pr. e-mail, og du vil modtage endnu en e-mail, når vi afsender din ordre. Hvis du ønsker at modtage en fysisk kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected].

Bestilling

Hos KlubKlub kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på sitet, vil vi meget gerne høre fra dig på e-mail: [email protected]

Annulering af bestilling

Hvis du har oprettet et køb og ønsker at annullere din bestilling, skal du kontakte os telefonisk eller via mail. Vi vil selvfølgelig bestræbe os på, at få behandlet din annullering hurtigst muligt.

Priserne på klubklub.dk

Priserne der vises på klubklub.dk er medlemspriser. Typisk kan der købes 1 stk. af hver vare til den anviste pris pr. 30 dage pr. medlemskab. Hvis du ønsker at købe flere end den gældende begrænsning, vil prisen på de efterfølgende typisk være lidt højere. Prisen vi sammenligner med er gældende normalpriser og vejledende udsalgspriser, der tilbydes hos andre butikker og webshops f.eks. Magasin og Matas. Vi overvåger disse priser nøje.