Julegaver til hende

Her er inspiration til årets julegaver til hende. Vi har samlet en liste over vores favoritter delt op i tre priskategorier.Står du i det samme dilemma hvert eneste år, når årets julegaver skal indkøbes? Ved du aldrig, hvad du skal købe, eller har du måske ikke fået en ønskeseddel? Så har vi her i blogindlægget samlet vores favoritter til dig. Vi håber, det kan hjælpe dig til at gøre juleræset nemmere, og hurtigere at komme igennem.

De forskellige julegaver til hende er inddelt i tre forskellige kategorier, så du nemt kan se, hvilket prisleje produkterne ligger i, alt efter det beløb, julegaven skal koste.

Obs. alle produkterne er delt op efter medlempriser 

Julegaver til hende op til 250 kr.

Øverst fra venstre:

Maria Nila True Soft - Argan Oil

Olien her er en nærende argan olie, der har en plejende effekt. Udover at pleje håret eliminerer olien også krus og frizz i håret. Maria Nila True Soft tilfører en masse fugt og næring til spidserne. Så kender du en, der har slidte spidser, er den her argan olie perfekt.

Normalpris 239 kr. - Klubpris 148 kr.

Cooking Peel Maske

Peel masken fra Ecooking har en eksfolierende effekt på huden. Den opstrammer og udglatter huden. Derudover fjerner den døde hudceller og sætter gang i celleproduktionen. Det betyder, at den kan rette op på fine linjer samtidig med, at den giver huden et mere ensartet udtryk.

Normalpris 269 kr. - Klubpris 168 kr.

Clarins Mascara

Clarins Wonder Perfect Mascara giver lange, fyldige og buede vipper. Børsten på mascaraen gør det nemt, at ramme alle vipperne, så man får et effektivt resultat. Produktet indeholder planteekstrakt, som giver vipperne en masse pleje. Den holder hele dagen helt uden at drysse.

Normalpris 225 kr. - Klubpris 169 kr.

Nuxe Body Scrub

Produktet her er en lækker body scrub, der effektivt fjerne dødehudceller, så huden bedre kan absorbere efterfølgende plejeprodukter. Efter man har brugt den, vil man opleve at få silkeblød hud. Den har en skøn duft af appelsin.

Normalpris 180 kr. - Klubpris 109 kr.

Richmond And Finch - Cover

Kender du en, der godt kunne bruge et farverigt cover, der også beskytter telefonen, så er coveret fra Richmond And Finch et rigtig godt bud. De forskellige covers, er lavet til Iphone i forskellige modeller og farver.

Normalpris 289 kr. - Klubpris 239 kr.

Julegaver til hende fra 250 - 500 kr.

Øverst fra venstre: 

Marc Jacobs Decadence - EDT 50 ml. 

Duften fra Marc Jacobs er perfekt til både hverdag og fest. Den ligger ud med topnoter af frisk nashipære og skønne solbær. Efterfølgende slår den hen i noter af magnolia, lilje og jasmin. Den afrundes af bløde trænoter, et strejf af hindbær og hvid amber. Den er perfekt til en moderne og moden kvinde, som elsker luksus og glamour.

Normalpris 650 kr. - Klubpris 399 kr.

Elizabeth Arden Kapsler - 60 stk.

De små kapsler indeholder øjenserum, som har en anti-age effekt. Serummet giver fugt og pleje  til huden, så synlige rynker, mørke rander og fine linjer mindskes. Derudover har kapslerne en opstrammende effekt.

Normalpris 500 kr. - Klubpris 299 kr.

Ghd Hårtørrer - Wanderlust Flight Limited Edition Travel Hairdryer & Protective Bag

Stylingredskaber fra ghd er altid en sikker vinder hos kvinder. Føntørreren her er en rejseudgave, så den er rigtig god til hende, som ofte er på farten. Som en lækker detajle kan den foldes sammen, så den ikke fylder ret meget i tasken. I pakken medfølger en lille sød lilla opbevaringspose til føntørreren.

Normalpris 599 kr. - Klubpris 419 kr.

Murad Øjencreme

Murad E-shield Essential C Eye Cream indeholder UV-beskyttelse, virker fornyende og beskytter huden omkring øjnene. Cremen er ideel til personer i aldersgruppen 30+. Den har en SPF 15, og beskytter dermed også øjenområdet fra de skadende UVA/UVB stråler. Cremen mindsker poser under øjnene og synligheden af fine linjer.

Normalpris 650 kr. - Klubpris 344 kr.

Morroccanoil hårolie - 100 ml.

Olien fra Morroccanoil er en plejende olie, der kan bruges til alle hårtyper. Olien giver ekstra pleje, og virker let i håret uden at fedte. Produkterne fra Morroccanoil er kendt for at indeholde argan olie, der modvirker frizz, men som samtidig giver fugt til håret. Alle kvinder elsker Morroccanoil treatment, så olien her er en sikker vinder.

Normalpris 339 kr. - Klubpris 265 kr.

Julegaver til hende over 500 kr.

Øverst fra venstre:

B&O høretelefoner - Beoplay Form 2i

Flotte og lækre On-Ear høretelefoner fra B&O BeoPlay. Høretelefonerne er perfekte uanset om du cykler gennem byen, slapper af i parken eller bare er der hjemme. De har en super god lyd og passer både til iOS og Android. Benytter CTIA standard stik. Hovedtelefonerne her er et stensikkert hit hos de unge.

Normalpris 999 kr. - Klubpris 599 kr.

Zarkoperfume Pink Molecule

ZarkoPerfume er et utroligt kendt brand indenfor parfumer. Parfumen her har en skøn molekyle duft med noter af hyldeblomst, sort orkidé, pink molekyler, lyserød champagne, abrikos og mørke trænoter. Det specielle ved parfumen er, at duften udvikler sig på huden, og derfor skaber den sin helt egen unikke duft fra person til person. Den kan både anvendes til festlige sammenkomster eller til hverdag.

Normalpris 800 kr. - Klubpris 549 kr.

Babyliss Pro - Tourmaline Triple Waver 

Babyliss Pro er perfekt til at lave bløde bølger i håret. Bølgejernet giver et naturligt bølget hår, grundet sine forskellige størrelser af spoler på jernet. Temperaturen på jernet kan indstilles mellem 140-220 grader.

Normalpris 1199 kr. - Klubpris 699 kr.

Ghd glattejern - Gold Series Mini Styler

Kender du en, der altid glatter sit hår, så er det her glattejern fra Ghd den perfekt gave. Ghd er kendt for deres effektive varmeredskaber. Gold series har en nano-belægning, som gør håret ekstremt glansfuldt. Glattejernet her kan også bruges til at lave bløde krøller og fald i håret, hvis du kender en, der er til det.

Normalpris 1449 kr. - Klubpris 995 kr.

Kenzo T-shirt - Kvinde

Piger og kvinder kan aldrig få for meget tøj, så hvorfor ikke hjælpe dem med at fylde klædeskabet endnu mere. T-shirten her er fra det populære brand Kenzo. Den er lavet i et super lækkert materiale, og kvalitet med et fint print på brystet.

Normalpris 799 kr. - Klubpris 639 kr.

God shopping!