Euroflorist

Nu kan du få sendt en smuk buket enten til dig selv eller en du har kært i en særlig anledning eller bare fordi.

Euroflorist

I samarbejde med Euroflorist har kan du nu som KlubKlub medlem nemt og hurtigt bestille dine blomster online og få dem leveret direkte til døren, om det er til dig selv, en ven, et familiemedlem, din bedre halvdel eller en kollega om det er til en særlig anledning eller måske bare fordi.

Buketterne bindes af lokale blomsterhandler og bindes med friske blomster, så du selv eller modtageren kan nyde sin buket i længere tid. Alle buketter bliver skabt med stor håndværksmæssig omhu - så den passer ind til netop den anledning du skal bruge den.

Da Euroflorist har samarbejde med mange lokale blomsterhandler rundt omkring i Danmark, er der for det meste mulighed for levering samme dag, eller den efterfølgende hverdag, lige der i landet du ønsker.

At overraske en du holder af med en smuk buket blomster, er meget mere end en enkelt gave, det er en rigtig smuk gestus som mange sætter pris på. At sende en buket er den god måde at sende sine bedste ønsker, kærlige hilsner eller betænksomme ord, der findes en buket som passer til en hver anledning, om det er for at byde velkommen til et nyt familiemedlem, at ville ønske tillykke med det nye job, forfremmelse, bryllup eller fødselsdag. Samtidig har du muligheden for at tilføje et kort med din helt egen personlige hilsen, så den bliver leveret direkte til en særlig person.

 

Som KlubKlub medlem

Som KlubKlub medlem, får du nu muligheden for at spare penge på din buket, om den er til dig selv eller til en du har kørt - så kan du lige nu spare 15% på din kommende buket, se mere her.