Happy Helper

Er du klar til at få et rent og skinnende hjem uden at du selv skal gøre det helt store for det, så er denne Deal den helt rigtige til dig.

Happy Helper

Her hos KlubKlub har vi netop indgået et skønt samarbejde med Happy Helper, som betyder at du som medlem af KlubKlub, kan få muligheden for at få et rent og skinnende hjem til billige penge uden at du selv skal gøre særlig meget for, for som happy Helper siger:

 

Happy Helper er Danmarks bedste, billigste og nemmeste rengøringsplatform.

 

Hvordan opstod det

Happy Helper startede op da grundlæggerne bag Happy Helper var på barsel og ikke selv orkerede at ordne deres rengøring og derfor begyndte at opsøge rengøring til en pris der var til at betale – og da de ikke mente at dette fandtes, begyndte de selv at skabe et rengøringsfirma hvor alle kunne være med prismæssigt. Happy Helpers klare ambition er:

At have en platform, hvor folk kan finde god rengøring, som de har råd til – samt give en studerende muligheden for et fleksibelt job.

 

Hvad får du

Med Happy Helper, får du muligheden for at få en god rengøring lige meget hvor og hvornår du ønsker det, på Happy Helpers hjemmeside kan du finde ud af hvilke studerende der gør rent i lige netop dit område, samt timeprisen og hvad andre siger om dem, derfor vil det være nemt for dig som forbruger at sidde hjemme og booke din rengøring til en god pris og til det tidspunkt på dagen du ønsker det.

 

Hos KlubKlub

Som medlem af KlubKlub medlem har du nu fået muligheden for, at få den første time gratis når du som ny kunde hos Happy Helper booker en rengøring, dette gælder lige meget hvad tid på dagen det er og lige gyldigt hvor i Danmark du har behov for at rengøringen skal foregå.

 

Så hvis du i forvejen ikke er medlem af KlubKlub, så er det bare med at blive det så du kan gøre brug af din KlubDeal hos Happy Helper. 

 

Dine KlubDeals finder du her.