Valentines Day 2020

Valentines Day 2020

Undskyld!

Der er desværre ingen produkter der matcher din søgning.
Tjek gerne for stavefejl og prøv igen.

Søger du et specifikt produkt, er du velkommen til at sende en forespørgsel på hej@klubklub.dk.

VALENTINES DAY

Valentinsdag eller valentins day er romantikkens dag. Den forholdsvis nye tradition i Danmark finder sted den 14 februar.

Traditionen er størst i USA denne dag bliver holdt i stor stil. Som vi kender dem er der intet der er for meget. Denne dag bliver der sendt 192 millioner valentinskort i USA alene, det svarer til at hver anden amerikaner sender et valentinskort.

Da verden generelt bliver mere og mere internationale er det også en tradition, som danskerne tager mere til sig. Det at gøre det ekstra, for den man elsker.

 

HVORDAN ER DENNE TRADITION OPSTÅET?

Nogen mener at det stammer fra den gamle romerske højtid Lupercalia som er en æres dag til de romerske guder Lupercus, der er en masse ritualer som er med til at sikre frugtbarheden. Dog er det ikke alle forskere der er enige i denne teori.

 

INGEN PLANER, INGEN KVALER, JEG BETALER!

Hvis du er i situationen at du ikke har nogen at fejre dagen med, skal du ikke være ked af det. Du kan sagtens fejre din kærlighed til dig selv. Det gode i det er at, du er sikker på at modtage en gave du vil kunne lide, du skal ikke ud at bytte den, du er ikke i tvivl om budget er tilstrækkeligt.

 

OVERVEJ DIT GAVE VALG!

Send blomster eller aflevere blomster personligt, er en lille ting men helt klart en ting modtageren vil sætte pris på, men skal du gøre det ekstra godt, er det at finde en personlig gave bedre. Det viser at du har holdt øje med vedkommende og ved hvad de mangler eller har brug for.

Gaver som en støvsuger eller en næsetrimmer. Det kan godt være at det er noget vedkommende mangler, men det er ikke det man ønsker at modtage, da det giver indtrykket at ’Jeg synes du skal gøre mere rent’ eller ’Du begynder at være lidt ucharmerende, kunne du ikke lige tage dine hår i næsen’.

Giv den du elsker noget luksus, noget der forkæler.