Sommer Sjov

Sommer Sjov

Picnic
Leg & Spil
Vandleg
pr. side
1 til 24 af 238
1 2 3 4 5
10
Excellent Houseware Grillspyd 35cm

Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis

Sommerferie i Danmark

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og for mange bliver det en anderledes sommerferie i Danmark. Er du en af dem der har været nødsaget til at aflyse rejsen sydpå grundet coronavirus, så er der håb forude. Der skal tages alternative midler i brug, og sommerferien må du nyde indenfor Danmark grænser på bedste vis. En tur i sommerhus eller på stranden, kan gøres sjovere med udendørs spil eller badedyr. Mangler du inspiration til sjov for børn vil vi gerne hjælpe dig her hos klubklub.dk. Se vores store udvalg af spil til haven, festlige sugerør, oppustelige pools og badedyr. Kort sagt alt du behøver til den perfekte sommer i Danmark. 

Badedyr

Sommer og sol er endelig kommet til Danmark. Skal du en tur på stranden i sommerferien, eller har du lejet et sommerhus med pool, så er der ikke noget federe end at medbring badedyr eller andre gadgets. Med et badedyr kan du holde dine børn beskæftiget i timevis. Det er pludselig lidt sjovere for børnene at bade ved stranden eller poolen. Derudover kan du også bruge badedyret, når du skal sole dig, hvis du ikke vil ligge i sandet på stranden. Oppustelige badedyr kommer i mange forskellige former og typer, så alt efter hvad du søger, kan vi tilbyde alt fra en oppustelig flamingo til baderinge med glitter.

Havespil

Leg og sjov er kernen ved havespil. Når vejret er godt og solen skinner, er der ikke noget mere hyggeligt end en dag udendørs. Skal du holde fødselsdag, fest eller bare have en hyggelig dag i haven, så er havespil altid en kæmpe succes. Til en dag udendørs i sommerferien tilbyder vi forskellige havespil, som gør legen lidt sjovere samtidig med, at man inviterer til sociale fællesskaber udenfor. Her hos klubklub kan du købe populære havespil som eksempelvis kongespil og kæmpe mikado.