Olaplex No.3 Take Home


Størrelse
100 ml

Status: På lager

Normalpris: 229,00 kr


Medlemspris:

info_outline
Klubklubs priser gælder kun for medlemmer. Prøv første måned gratis (herefter 89.-/md). Opsig når det passer dig.
142,00 kr

Spar 87,00 kr Spar 38%
Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis
  • Opsig når det passer dig
  • Læs alle betingelser her
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • Store besparelser
  • Masser af rabat med KlubDeals
  • Optjen KlubPoint

Vær den første til at bedømme dette produkt

Priserne på KlubKlub gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Læs alle betingelser her.

- Perfekt
 
E-mærket - din sikkerhed

Gratis fragt
Gratis Fragt
Hurtig levering
Hurtig levering (1-2 dage)
30 dages returret
30 dages returret
100% ægte
100% ægte produkter
100% ægte
KlubDeals

Detaljer

Olaplex No. 3 er en genopbyggende hjemmebehandling til kemisk skadet hår, så hvis dit hår har brug for dybdegående pleje, vil det elsker den her kur. 

 

Kuren er lavet som en fortsættelse på den professionelle salonbehandling med Olaplex No. 1 og No. 2. Det er derfor et produkt, som du efterfølgende kan bruge til derhjemme, til at opretholde et sundt og lækkert hår. 

 

Produktet kan dog også bruges, selvom du ikke har fået en Olaplex behandling med No. 1 og No. 2. Kuren giver en intensiv behandling, og genopbygger svovl- og saltbindingerne i håret. Olaplex Hair Perfector No. 3 kan anvendes til alle hårtyper. Den er dog ideel til dig, der har slidt og skadet hår. 

 

Alle produkterne fra Olaplex er fri for silikone, sulfater, phtalater. Produkterne er cruelty free, og aldrig testet på dyr. 

 

For at opnå det bedste resultat anbefales det, at du anvender produktet som minimum én gang om ugen. 

 

Anvendelse:

Olaplex No 3 virker bedst, hvis håret er fri for stylingprodukter. Det er derfor en god ide at skylle håret igennem som første step. Fordel produktet i håndklædetørt hår fra rod til spids. Lad produktet virke mellem 10-30 minutter, alt efter hvor skadet dit hår er. Herefter skyld håret grundigt.

 

Vask håret med shampoo og afslut med conditioner. For det bedste resultat anbefales det, at bruge Olaplex Shampoo og Olaplex No. 5 Maintenance Conditioner.

Yderligere information

Egenskaber Curly Girl godkendt, Silikonefri
Hårtype Skadet og slidt hår, Tørt hår
Køn Kvinde
Størrelse 100 ml
Brand Olaplex
Priserne på KlubKlub gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig.