Mors dag

Oprindeligt var tanken om denne dag, at det var en dag som tegn på fred. Den blev stiftet af kvindevalgretsforkæmperen Julia Ward Howe som er en Amerikansk forfatter. I 1910 tog dansker denne dag til sig og siden har vi fjeret vores mor den anden søndag i maj hvert år.

Mors dag i dag

Det er den dag hvor mor skal forkæles og ikke rører en finger. Den dag man finder ud af, hvor mange pligter hun har, fordi man selv står i hendes sko. Den dag man ikke skændes med sig mor, over der ikke er noget mælk i kæleskabet. Den dag du overtager madlavningen. Den dag du skal spørge far i stedet for mor.

Alt i alt det er den dag, hvor man finder ud af hvor meget man elsker sin mor. Derfor skal hun også have en mors dag gave, så hun ved man har tænkt på hende. I år falder mors dag den 12 maj. Som det plejer er det en søndag, derfor skal du tænke forud, hvis du har intentioner om at bestille gaven på nettet ved KlubKlub skal den bestilles om torsdagen inden kl. 16, så gaven ikke endnu en gang bliver en buket blomster og et kram.

Vi forslår at du giver hende noget hun vi kunne bruge i længere tid og have til sin egen lille selvforkælelse.