Solcreme

pr. side
1 til 24 af 204
1 2 3 4 5
9

Solcreme

Det er utroligt vigtigt, at du passer på din hud, lige så snart solen er fremme. Det kan være svært at vurdere, hvilken faktor du skal bruge. Den nemmeste måde at finde ud af det på, er ved at tage udgangspunkt i, hvor højt UV-indekset er. Hvis UV-indekset er højere end 3 anbefaler Kræftens Bekæmpelse, at du benytter solcreme med faktor i. Det er oftest i tidsrummet mellem kl. 12 og 15, at UV-indekset er højeste, og derfor er det i dette tidsrum særligt vigtigt at benytte solcreme. I Danmark anbefales det, at du bruger solcreme med mindst faktor 15, og i lande tættere på ækvator, skal du som minimum bruge faktor 30. Solcremens faktor tal er afgørende for, hvor meget huden er beskyttet mod solens stråler. Derudover er det også vigtigt, at du bruger rigeligt solcreme, til at opnå den optimale beskyttelse. Det anbefales derfor at man bruger én håndfuld solcreme til én krop. Du skal altid huske at smøre solcremen på ca. 20 minutter før huden eksponeres for sol. Det er samtidig en god idé, at gå efter en vandfast solcreme, så du er beskyttet mod solen, mens du er i vandet. 

Solcreme tilbud

Her hos klubklub har du mulighed for at købe din solcreme på tilbud, hvis du har et medlemskab. Det betyder at du har mulighed for, at købe din solcreme, eller mange andre produkter til medlemspris. Hvis du ikke er interesseret i medlemskabet, så har du også mulighed for at købe produkterne til normalpris. Vi sælger billig solcreme fra Malibu, derudover tilbyder vi blandt andet solcreme fra mærkerne Australian Gold, Piz Buin og Nivea

Piz Buin solcreme

Under ophold i solen, er det vigtigt at du beskytter din hud med solfaktor. Piz Buin startede med at producere solbeskyttelse for mere end 70 år siden. De var de første til at udvikle Sun Protection Factor (SPF) systemet i 1960’erne. Piz Buin solcreme opstod, da den kemi studerende Franz Greiter besteg alpin spidsen tilbage i 1938, og blev overeksponeret for solen. Herefter udviklede han det første produkt, som blev kaldt Piz Buin Gletscher Creme. I dag tilbydes en lang række solprodukter lige fra solcreme til sololie. Med Piz Buin solcreme kan du nyde solens stråler med god samvittighed, og stadig opnå en lækker farve.