Kosttilskud

pr. side
1 til 24 af 47
1 2
2

KOSTTILSKUD

Kosttilskud er en koncentreret kilde til stoffer der har en fysiologisk eller ernæringsmæssig virkning. Vitaminer og kosttilskuds formål er at fungere som et supplement til den generelle kost og må derfor ikke indtages som en almindelig fødevare eller som erstatning til måltider.

Kosttilskud hår:
Hvis du døjer du med tyndt hår, lav hårvækst eller decideret hårtab findes der kosttilskud, som er udviklet til disse problemer. Disse nye og innovative vitaminer kan derfor hjælpe håret til at opnå og udnytte dets fulde potentiale. Vi har flere udgaver af de populære bamse vitaminer til håret. Se fx danske BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS , der er veganske og hverken indeholder kunstige farvestoffer, sødemidler eller konserveringsmidler. Et andet bud er de populære Sugarbearhair.

Biotin:
Biotin er en rigtig vigtig ingrediens I de fleste skønheds kosttilskud. Vitaminet hjælper nemlig på vedligeholdelsen af et normalt hår og opmuntre håret til at vækste. Den hyppigste årsag til hårtab hos både mænd og kvinder er DHT, der ligder af hormonelle ændringer fx i forbindelse med stress eller graviditet. Det biotin gør er at forhindre DHT i at begrænse hårfolikkens evne til at optage proteiner, mineraler og vitaminer for at producere hår.

Kosttilskud til hud og negle:
De sidste par hår har vitmaniner til håret været voldsomt populære. Nu er vitaminer til hud og negle også så småt på vej frem. Vigtige vitaminer og mineraler at kigge efter er blandt andet Zink, Ceramider og A-vitamin, der alle er med til at forbedre kvaliteten af huden. For vitaminer til huden se her: populære BEAUTY BEAR SKIN VITAMINS .

Et andet bud på vitaminer til huden er BEAUTY BEAR TAN VITAMINS , der indeholder C vitaminer og betacaroten, hvis formel er at give huden en gulden farve og gøre den klar til solsæsonen. TAN vitaminerne mindsker chancen for solskoldning, men det er vigtigt at du stadig bruger solcreme da TAN vitaminer IKKE erstatter solcreme. Tan vitaminerne forbereder huden til solenstråler så du får det optimale ud af din tanning.

Vitaminer til negle indeholder blandt andet Selen, B12 vitamin, B6 vitamin, Agerpaderokke og Zink. I fælleskab er disse ingredienser med til at styrke dine egne negle. Får du et lavt tilskud af Selen, er neglene et af de første steder man kan se det på. I det neglene er rangeret lavt i kroppens prioriteringssystem vil Selen ikke nå neglene, hvis der ikke er overskud af det. Et lavt indtag af Selen kan derfor resultere i svage negle. Et godt bud på negle vitaminer er BEAUTY BEAR NAIL VITAMINS .