Serum

pr. side
1 til 24 af 104
1 2 3 4 5
5

Serum

Serum er et produkt der er propfyldt med aktive ingredienser, som virkelig plejer din hud. Det er ikke alle, der ved hvor mange gode egenskaber et serum indeholder. Serum er især rigtig godt at bruge, hvis man har nogle specielle hududfordringer, som du gerne vil forbedre. Serum bruges faktisk, som det sidste trin i din hudplejerutine inden dagcreme eller natcreme. Det gode ved et serum er nemlig, at den både kan bruges morgen og aften. Der er dog nogle serummer som fungerer bedre at bruge om aftenen. Det vigtigste er, at man altid afslutter med en creme, da serummet ikke kan opfylde hudens behov for fugt alene.

Hvad er serum?

Det der karakteriserer et serum, er at den har en relativt flydende konsistent i en meget koncentreret form. Som tidligere nævnt, er serum beregnet til brug under din dagcreme eller natcreme. Serummets opgave er at forbedre hudproblemer, fordi den trænger længere ind i huden, end en ansigtsmaske eller creme gør. Grunden til at den kan det, er fordi produktet indeholder aktive ingredienser.  

Det anbefales at man først tilføjer serum til sin hudplejerutine omkring 25-årsalderen, men hvis du starter før, så skader det ikke din hud.  

Der findes utroligt mange forskellige serummer, og derfor kan det også være svært at finde ud af hvilke egenskaber de forskellige har, og om de passer til ens behov samt hudtype. Et serum kan blandt andet hjælpe på anti-aging, give glød eller et fugtboost – hvis du har problemer med uren hud og tilstoppede porer, er der også serummer, der kan hjælpe på det. Her kan du se udvalget af serum hos KlubKlub.

Vitamin C serum

Vitamin C er et utroligt vigtigt næringsstof, som kroppen ikke selv producerer. Det er derfor nødvendigt at få vitaminet gennem ens hudpleje eller kosten. C-vitamin beskytter huden mod negative antioxidanter, anti-aging og pigmentering i huden. Det gode ved at få c-vitamin gennem et serum er, at vitaminet optages utroligt hurtigt.