Øjencreme

pr. side
1 til 24 af 56
1 2 3
3

Øjencreme

Har du problemer med mørke rander, eller poser under øjnene? Problemer som disse kan en øjencreme afhjælpe dig med. Det er dog vigtigt, at produktet bliver en fast del af din hudpleje, før du opnår resultater. Øjencreme kan være en dyr post, men problemer som disse, kan ikke afhjælpes ved brug af en almindelig ansigtscreme. Det er derfor en god idé at investere i den rigtige øjencreme. Der er mange forskellige produkter på markedet, og derfor er første step at finde den øjencreme, som passer til dine behov.

Øjencreme til poser under øjnene

Det er helt normalt at have poser under øjnene, og for de fleste er det ikke et problem, som er kronisk. Det er derfor mulighed for at minimere problemet, hvis det først er opstået. Der kan være mange årsager til, hvorfor man får poser under øjnene. Leder du efter en øjencreme, som skal modhjælpe problemet, er det vigtigt, at du går efter en creme, som indeholder K-vitamin. En anden ingredisens du skal gå efter, er A-vitaminet retinol. Retinol er kendt som en ingrediens fra kosmetik. Egenskaben ved retinol er, at den stimulerer produktionen af kollagen i huden. Kollagen er et protein, som modvirker aldring og rynker, derudover giver det en mere spændstig hud. Et produkt der indeholder ovenstående ingredienser er Dermalogica – Age Smart Age Reversal Eye Complex. 

Øjencreme mod mørke rander

Mange kender til mørke rander under øjnene, og det kan skyldes flere ting. Enten kan det være genetisk, mørk pigmentering eller grundet for lidt søvn. Huden omkring øjnene er typisk tyndere, og derfor er det godt at investere i en øjencreme, der passer til huden og behovet. Der er efterhånden mange brands, som forhandler øjencreme, der afhjælper dette problem. Nogle af de brands er blandt andet Clinique og Dermalogica, hvilket også er brands til overkommelige priser.