Dagcreme

pr. side
1 til 24 af 197
1 2 3 4 5
9

Dagcreme

Det kan ofte være utroligt svært at finde lige netop den dagcreme, som passer til ens hudtype. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilke behov din hud har brug for, så er det ekstra vigtigt, at du forsøger at lægge mærke til, hvilke signaler din hud giver dig. Ansigtet er udsat for forskelligt salgs vejr, og derfor har dit ansigt brug for mere fugt og pleje, end du måske lige regner med. Det er rigtig vigtigt, at du afslutter din hudplejerutine med en god ansigtscreme. En god dagcreme gennemfugter huden, og giver den optimale pleje. Det vigtigste er dog, at du vælger den dagcreme, som passer til dit behov.

Vi sælger både dagcreme mod fedtet hud, uren hud, sensitiv hud og tør hud.

Ecooking dagcreme

Visionen hos Ecooking er at lave produkter, som indeholder så mange naturlige ingredienser som muligt. Derudover vil Ecooking gerne være økologiske, og have omtanke for miljøet. Ecookings produkter er dansk produceret. Brandet tilbyder en masse forskellige produkter, heriblandt deres utroligt lækre dagcreme. Ecooking dagcreme kan både købes med eller uden parfume. Hvis du har sart hud eller parfumeallergi, så kan vi anbefale dig at købe deres ansigtscreme uden parfume. Cremen tilfører en masse fugt og pleje, samtidig med at den mindsker fine linjer. Den indeholder lækre ingredienser som hvedeekstrakt, shea butter og solsikkeolie – derudover er produktet vegansk og dermatologisk testet.  

Dagcreme med SPF

Er du én af dem, der måske ikke lige tænker over, at UV-stråling faktisk er aktivt hele året rundt, og ikke kun om sommeren? Selvom UV-strålerne ikke er lige så kraftige og intense om vinteren, er det stadig vigtigt, at man sørger for at bruge en dagcreme med SPF, så huden er beskyttet hele året rundt. Huden i ansigtet er ekstra følsom, hvilket er endnu en god grund til at bruge dagcreme med SPF. SPF beskytter huden mod solens stråler. Det mindsker og forebygger huden mod både rynker og pigmentfejl. Hos KlubKlub sælger vi blandt andet dagcreme med SPF fra mærker som Exuviance, Murad og Elizabeth Arden