Ansigtsrens

Makeup fjerner
Cleanser
Eksfoliering & scrub
Renseservietter
Micellarvand
pr. side
1 til 24 af 212
1 2 3 4 5
9

Ansigtsrens

Ansigtsrens er utroligt vigtigt at bruge både morgen og aften. Forestil dig, at du dropper shampoo, når du vasker dit hår eller undlader opvaskemiddel, når du tager opvasken. Lige så vigtigt som det er at bruge shampoo eller opvaskermiddel, er daglig rens af ansigtet også utrolig vigtigt. Udover at det er vigtigt at afrense ansigtet to gange dagligt, så er det også vigtigt, at du bruger en ansigtsrens, der passer til lige netop din hudtype. Uanset hvad så er det altid godt at bruge en ansigtsrens, men du får mere ud af rensen, hvis den også passer til din hud. Inden du køber din nye rens, så er det derfor en rigtig god idé at undersøge, hvilken hudtype du har.

Her hos KlubKlub kan du blandt andet finde produkter til uren hud, tør hud, sensitiv hud eller fedtet hud.

Uren hud:

Har du en hud der er i ubalance, og oplever du en tendens til tilstoppet porer, hudorme eller lignende, så er det en rigtig god idé at vælge en rens, der er beregnet til uren hud. Det er vigtigt at du sørger for at vaske huden grundigt, så du får fjernet overskydende fedt, døde hudceller og frie radikaler fra huden. Til dette kan du have glæde af enten en vaskegel eller renseskum.

Tør hud:

Oplever du at din hud virker tør og ser mat ud, så er det fordi din hud mangler olie. Det er vigtigt at huden bliver plejet nænsomt, da det ofte kan have en negativ effekt på huden, hvis produkterne ikke er tilpasset tør hud. Det er derfor en rigtig god idé at gå efter en rensemælk, hvis du har problemer med tør hud.

Sensitiv hud:

Det kan ofte være svært at adskille tør hud og sensitiv hud, men med denne hudtype er det en rigtig godt at skåne huden, så meget som muligt. Det kan du gøre, ved at anvende en mild rens helst uden parfume. Det kunne eksempelvis være den populære Ecooking Rensegel uden parfume.

Fedtet hud:

Hvis du døjer med fedtet hud, så er det vigtigt, at du vælger en ansigtsrens, der genopretter balancen mellem fedt og olie i huden. En fejl mange begår er, at de begynder at vaske ansigtet flere gange i løbet af dagen. Fedtet hud skyldes en overproduktion af fedt, så derfor hjælper det ikke at vaske huden oftere end normalt. Vi anbefaler dig derfor at gå efter en renseskum eller rensegel, hvis du har problemer med fedtet hud.

Ansigtsscrub

Hvis du gerne vil gøre noget godt for din hud, så vil den elske dig for at bruge en face scrub 1-2 gange om ugen. En ansigtsscrub hjælper med at fjerne døde hudceller og affaldsstoffer på huden, så overfladen forbliver ensartet. På den måde undgår du urenheder og tilstoppede porer. En anden fordel ved at bruge face scrub, er at huden bliver lettere modtagelig, overfor den pleje i form af det serum eller creme du bruger. Peeling hjælper også til at effektivisere helingsprocessen i huden, så huden kan genfinde den naturlige glød. Der er to forskellige former for peeling:

Mekanisk peeling

Denne form for peeling foregår, som de fleste nok kender til peeling. Her har man en eksfolierende ansigtsscrub med små korn i. Produktet masseres rundt på huden og fjerner de døde hudceller. Denne type ansigtsscrub renser huden i dybden, og er derfor mere grov for huden. Det er derfor vigtigt, at du passer på med at anvende denne type face scrub, hvis du har sart eller sensitiv hud.

Kemisk peeling

Kemisk peeling er lidt anderledes end mekanisk peeling. En kemisk peeling består af enzymer, som trænger ind i huden og fjerner de døde hudceller. Denne type peeling er lidt blidere for sart og sensitiv hud, da produktet ikke indeholder korn, som ’’sliber’’ huden på samme måde, som en mekanisk peeling. Som nævnt tidligere, så indeholder en kemisk peeling forskellige slags enzymer. Det kan blandt andet være frugtsyre (AHA) og salicylsyre (BHA). Frugtsyre giver huden en mere ensartet overflade. Hvorimod Salicylsyre har næsten samme egenskaber, som frugtsyren, men den trænger dybere ned i huden. Den kan derfor mindske porer og fedtet hud. Dette modvirker chancen for at udvikle bumser og uren hud.

I denne kategori kan du se vores udvalg af scrub til ansigtet. Hvis du er i tvivl om hvilke egenskaber de forskellige produkter har, eller hvilken hudtype produktet kan anvendes på, så er du altid velkommen til at skrive en mail til hej@klubklub.dk. Derefter vil en af vores medarbejdere hjælpe og vejlede, så godt som overhovedet muligt.