Ansigtsmaske

pr. side
1 til 24 af 99
1 2 3 4 5
5

Ansigtsmaske

Ansigtsmasker er fyldt med en masse nærende ingredienser til din hud. Det er derfor en rigtig god idé at bruge en ansigtsmaske, som et supplement i din hudplejerutine. Den kan bruges et par gange om ugen, alt efter behov. En ansigtsmaske er lavet til at løse et bestemt problem, derfor skal den være tilpasset ud fra dit behov og hudtype. Der er rigtig mange forskellige som eksempelvis, kan give fugt eller fjerne urenheder. Her har du mulighed for at læse om nogle af de hudproblemer en ansigtsmaske kan afhjælpe. Vi tilbyder ansigtsmasker fra brands som blandt andet Glamglow, CaudalieREN Skincare og Ecooking. Brands som alle sammen tilbyder produkter til forskellige hudproblemer.

Fugtgivende ansigtsmaske

Har du tendens til tør og dehydreret hud, så kan det tyde på, at din hud har brug for en ansigtsmaske, der giver fugt. Med en fugtgivende ansigtsmaske tilfører man fugt til huden på en intensiv måde, så huden får sin glød og elasticitet tilbage. Derfor er denne type ansigtsmaske god, hvis du oplever det, som et problem for din hud. En fugtgivende maske kan bruges i løbet af ugen efter behov, men den kan ikke erstatte din ansigtscreme. Derfor skal man altid huske at påføre en ansigtscreme efter brug af en fugtgivende maske. I perioder hvor din hud er ekstra udsat i forhold til vind og vejr, er den rigtig god som supplement til din hudpleje. Vi kan blandt andet anbefale den fugtgivende maske fra det populære brand Ecooking. Masken hedder Ecooking Moisturizing Mask

Ansigtsmaske mod hudorme

Bumser og uren hud er et problem, som mange kan nikke genkendende til. Uren hud og bumser opstår blandt andet, hvis talgkirtlerne i huden bliver tilstoppet. Derfor er det en god idé at forebygge mod tilstoppede porer, ved at bruge en ansigtsmaske mod uren hud. Den virker eksfolierende på huden, så døde hudceller, bakterier og urenheder bliver fjernet. Oplever du problemer som disse, er derfor håb forude, ved at forkæle huden med en ansigsmaske mod uren hud.