Tørshampoo

pr. side
1 til 24 af 80
1 2 3 4
4

Tørshampoo

Vil du gerne undgå at vaske dit hår for ofte, så bliver tørshampoo din nye bedste ven. Den er også rigtig godt at have med på festival, hvor det måske ikke er muligt, at få vasket sit hår lige så ofte, som man er vant til. Tørshampoo er et hårprodukt, som du kan bruge, hvis dit hår ser fedtet ud. På den måde kan du undgå at vaske dit hår for meget, eller blot udskyde din hårvask en dag eller to. En tørshampoo har en pulver lignende konsistens, som sprayes mod hårrødderne eller det område af håret, der ser fedtet ud. Den absorberer det overskydende fedt fra håret, så det fedtet look forsvinder.

Tørshampoo til mørkt hår - Hvis du er mørkhåret, er det en rigtig god idé at vælge en til mørkt hår, så du undgår at man kan se produktet, når du sprayer det på håret.

Her hos KlubKlub tilbyder vi et stort udvalg af tørshampoo, som vi har samlet i denne kategori. Det har vi gjort for at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal købe din nye dry shampoo. Hvis du er i tvivl om, hvilken tørshampoo du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail: hej@klubklub.dk eller på tlf.: +45 30808049.

Tørshampoo egenskaber:

  • Giver håret friskhed og nyt liv
  • Tilfører håret volumen
  • Overskyende fedt på hårstråene absorberes
  • Utroligt nemt af bruge

Batiste tørshampoo

Batiste tørshampoo opfrisker håret og fjerner overskyende fedt, så du kan udskyde din hårvask. Produktet fås i forskellige dufte. Den mest populære af er Batiste Dry Shampoo – Original. Batiste Dry Shampoo har vundet forskellige priser for deres lækre tørshampoo. Den er utroligt effektiv på trods af den lave pris, hvilket også gør, at den er så populær.  

Hvordan bruger man tørshampoo

Er det tid til at få frisket håret op? Når du skal bruge din tørshampoo, så skal den sprayes ned mod hårrødderne med ca. 20 cm afstand. Den sprayes på de områder, hvor der er behov for det. Efter du har påført tørshampooen ved hårrødderne, så skal du rode lidt rundt i håret. Dette gøres for jævne produktet ud, så det blænder ind i håret. Herefter kan du med fordel rede håret igennem, hvis der er behov for det.