Køb Efter

Styling

Dust
Gelé
Glans
Glattecreme
Hårskum og mousse
Hårspray
Krøller
Parabenefrie og Organiske
Saltvandsspray
Solbeskyttelse
Spray voks
Styling creme
Tørshampoo
Varme beskyttelse
Volume
Voks
pr. side
1 til 24 af 1111
1 2 3 4 5
47

Hårstyling

Her hos KlubKlub tilbyder vi et stort udvalg af produkter til hårstyling. Produkterne har vi samlet i kategorien her, for at gøre det nemmere for dig, når du skal vælge det helt rigtige produkt til styling af håret. Når du skal vælge et stylingprodukt, så afhænger produktet af hvilken måde du skal style dit hår på og hvilken hårtype du har. Hvis du har kort hår styles håret anderledes, end hvis du har langt hår.

Du kan blandt andet finde produkter, der er egnet til:  

Udvalget af hårprodukter er bredt, så dit valg af hårproduktet afhænger af hvordan dit hår skal styles. Hvis du er i tvivl om, hvilket hårprodukt du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os på mail: hej@klubklub.dk eller tlf: 30808049.

Her hos KlubKlub sælger utroligt mange forskellige hårprodukter. Du kan blandt andet finde produkter fra brands som:

Hårprodukter til krøller

Er du en af de heldige, der er beriget med krøllet hår, så er der også stylingprodukter der passer til din hårtype. Disse hårprodukter kommer i mange forskellige former, så derfor er det op til dine personlige præferencer alt efter hvilket produkt du ønsker. Når du skal style dine krøller kan du få produkter med let, medium eller stærkt hold, det er helt op til dig og dine behov. Vil du gerne fremhæve dine krøller, så er der mange forskellige produkter, som du kan bruge. Det kan både være krøllecreme, skum eller hårmousse, det kommer helt an på hvilket konsistens du bedst kan lide.

Milkshake hårprodukter

Milk_shake er et italiensk brand, som er blevet utroligt populært. Hårprodukterne er lavet på naturlige ingredienser som blandt andet mælkeprotein med omtanke for miljøet. Her kan du finde et bredt udvalg af forskellige stylingprodukter fra Milkshake.