Køb Efter

Shampoo

Fint og tyndt hår
Skadet og slidt hår
Tørt og flosset hår
Parabenefri og Organisk
Dybderensende
Normalt hår
Sulfatfri shampoo
Volume
Blondt og lysnet hår
Solpleje
Farvet og behandlet hår
Modent hår
Kruset og tykt hår
Krøllet hår
Skæl
Tør hovedbund
Fedtet hår og hovedbund
Irriteret hovedbund
Glans
Til mænd
Hårtab
Gråt hår
pr. side
1 til 24 af 551
1 2 3 4 5
23

shampoo

Shampoo er noget vi alle bruger derfor skal vi også finde den der passer bedst til den individuelle.

Ønsker du at styrke håret eller give det mere glans og fugt? Hos os kan du finde et bredt sortiment shampooer tilpasset din hårtype, der indeholder ingredienser som beskytter og vedligeholder håret. Om det er en silver shampoo, hårkur, en shampoo uden sulfat, neccin shampoo, skælshampoo eller en ganske normal shampoo, så har vi den du mangler.

Redken Shampoo har en masse forskellige shampooer så kan noget forskelligt alle sammen, så der er det bare af gå på jagt og find den der passer til dit hår.

Kerastase shampoo er et af de mest kendte shampoo og conditioner mærker. Det er L'Oréal der står bag. Kerastase får dit hår til at være sundt, stærkt og modstandsdygtigt.

Neccin shampoo er en shampoo mod skæl som mange har fundet en løsning til problemet med. Det en svampebekæmpende shampoo som skaber det naturlige hovedbundsmiljø igen.


God hårshampoo kan også være billig shampoo

Der findes flere forskellige typer af shampoo, og vi ønsker at vores hår fremstår sundt, blødt og lækkert, som vi ser på billeder af hårmodeller. Det kræver derfor at finde den perfekte hårshampoo tilpasset til din hårtype, hvad enten du har krøllet eller glat hår , om dit hår er kort eller langt , skadet og slidt , farvet eller gråt , blot for at nævne nogle af dem.


Hvilken hårtype har du?

Krøllet hår - Krøllet hår har tendens til at se tørt og slidt ud, derfor skal du vælge fugtgivende og milde produkter til krøllet hår. Tip: Vask kun hovedbunden med en mild shampoo, skyl ud og påfør en fugtgivende conditioner på længden og hårspidserne. Lad balsammen sidde i 3 til 5 minutter og skyl efterfølgende ud.


Fint hår – At have fint hår kan give nogle udfordringer, da det ofte er fladt og kedeligt at se på. Hvis du har fint hår, er det en god idé at finde en shampoo baseret på milde sulfater. Har du fint hår, så er det okay at vaske det lidt oftere, fordi håret har en tendens til hurtigt at blive fedtet.


Kraftigt hår – Hvis du har kraftigt hår er det fordelagtigt at anvende sulfatfrie produkter. Husk at give håret fugt, det anbefales at vælge produkter, der er beriget med Argan eller Burrerods


Farvet hår – Farvet hår har tendens til at blegne, det skyldes at håret lettere afgiver vandet. Ønsker du at bevare din flotte farve er det en god idé at vaske håret under lunkent vand, og skære tiden under bruseren. Anvend en leave-in-balsam til dit hår, en balsam som ikke skal skylles ud.