Køb Efter

Shampoo

Blondt og lysnet hår
Dybderensende
Farvet og behandlet hår
Fedtet hår og hovedbund
Fint og tyndt hår
Gråt hår
Glans
Hårtab
Irriteret hovedbund
Kruset og tykt hår
Krøllet hår
Modent hår
Normalt hår
Parabenefri og Organisk
Skadet og slidt hår
Skæl
Solpleje
Sulfatfri shampoo
Til børn
Til mænd
Tør hovedbund
Tørt og flosset hår
Volume
pr. side
1 til 24 af 974
1 2 3 4 5
41

Shampoo

Shampoo er noget vi alle bruger, og derfor skal vi også finde den shampoo, der passer bedst til den individuelle hårtype. KlubKlub.dk har mange forskellige shampooer til alle typer hår. Shampoo er det første, der bruges under hårvask. Det er den, som sørger for at rense håret fri for snavs, fedt og rester fra styling produkter. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at vaske sit hår grundigt, så hovedbunden forbliver sund og ren. De fleste vasker håret en enkelt gang. For at være sikker på at håret er vasket rent, og at shampooen har fået mulighed for at pleje håret, så er det vigtigt, at man vasker håret med shampoo to gange inden man går videre til sin conditioner. Der findes mange forskellige shampooer, som har forskellige formål og egenskaber på håret. Her hos KlubKlub.dk sælger vi alt fra silver shampoo, shampoo til tørt hår eller skælshampoo. Vi tilbyder shampoo fra brands som Maria Nila, Neccin, Redken og mange flere. Til at vælge den helt rigtige shampoo er det vigtigt, at du kender dit hår og hårtype. Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 30808049 eller mail: [email protected], så rådgiver vi dig på bedste vis.

Skælshampoo

Hvis du har problemer med skæl i hovedbunden, så er det vigtigt, at du bruger en skælshampoo. En skælshampoo indeholder specifikke ingredienser, som plejer håret og skaber et fundament for en sund og velplejet hovedbund. Det er helt normalt at have problemer med skæl, og der er rigtig mange, der døjer med dette problem. En shampoo som er rigtig god til dig, der døjer med skæl og tør hovedbund, er Neccin No 1. Neccin shampoo har nogle skønne egenskaber, der plejer og renser håret effektivt men på en mild måde, samtidig med at den opretholder en naturlig bakterieflora i hovedbunden.

Silver shampoo

Har du blond hår, der har tendens til at trække gyldent op, eller gult skær i håret, så kan en silver shampoo muligvis hjælpe dig. En silver shampoo hjælper til at reducere det gule skær i håret, og giver i stedet et mere køligt skær. Shampooen har en lilla farve, der går ind og neutraliserer det gule skær fra håret. Silver shampoo bruges ligesom din almindelige shampoo, men i stedet for at skylle den ud med det samme, så skal den lige sidde i håret og virke lidt, inden du skyller den ud. Det gode ved silver shampoo er, at det ikke er permanent, og derfor skal du ikke være bange for at lade shampooen sidde i håret for længe. Det går ud, når du har vasket håret tilpas mange gange. Silver shampoo kan godt være lidt hårdt for håret, og derfor er det vigtigt, at du vælger en der giver en masse fugt samtidig. Vi anbefaler blandt andet Redken Color Extend eller Maria Nila silver shampoo.