Køb Efter

Hårolie

pr. side
1 til 24 af 200
1 2 3 4 5
9

Hårolie

Håret har indimellem brug for fugt og næring, og derfor kan det være en god idé at bruge en hårolie. Med en hårolie har du mulighed, for at få et sundt og velplejet hår. En olie kan både bruges i vådt eller tørt hår. Er formålet, at få den plejende effekt, så skal olie bruges i vådt hår, hvor det derimod skal bruges i tørt hår, hvis du gerne vil have et glansfuldt hår. Hårolie er ofte drøj i brug, og derfor holder den længe. Hvis du anvender for meget olie på én gang, kan håret hurtigt komme til at se fedtet ud, så derfor er det en god idé at være varsom, når du bruger hårolie i håret.

For at gøre det nemmere for dig, så har vi i denne kategori samlet vores udvalg af hårolie her hos KlubKlub.

Castor oil

Castor oil, ricinusolie eller amerikansk oile kært barn har mange navne. Olien er en 100 % økologisk koldpresset olie, der blandt andet kan bruges til at pleje hud og hår. Castor olie til håret er blevet utroligt populært, men mange steder har man faktisk anvendt olien i mange tusinde år. Ricinusolie kommer fra frø fra planten Ricinus Communis. Olien har utroligt mange gode egenskaber til håret. Den hjælper med at fugte og blødgører håret samtidig med, at den er god til at bekæmpe skæl og irriteret hovedbund. Castor oil er en meget tyk olie, og derfor er den utroligt drøj i brug. Derfor er en det en god idé at bruge meget lidt ad gangen, indtil du finder ud af hvor meget, der passer til lige netop dit hår.

Moroccanoil

Moroccanoil kan bruges til alle hårtyper, som trænger til pleje. Olien gør håret silkeblødt og glansfuldt uden, at den har en tyngende effekt. Moroccanoil treatment har et højt indhold af argan olie, som er et vidundermiddel til håret, især hvis dine spiser er tørre og slidte. Moroccanoil indeholder også en masse andre lækre ingredienser, som antioxidanter, Omega-3 fedtsyrer, E-vitamin og proteiner, der alle sammen hjælper til at pleje og fugte håret. Udover at give pleje og fugt, så virker olien også varmebeskyttende under føntørring. Alt i alt er det en super lækker olie, som dit hår vil elske.