Køb Efter

Hårkur

Leave-in hårkur
Blondt og lysnet hår
Farvet og behandlet hår
Fint og tyndt hår
Gråt og modent hår
Hovedbundsproblemer
Hårtab
Kruset og tykt hår
Krøllet hår
Normalt hår
Parabenefrit og Organisk
Skadet og slidt hår
Skæl
Solpleje
Special hårkur
Tørt og flosset hår
Spaltede spidser
Volume
pr. side
1 til 24 af 456
1 2 3 4 5
19
Wella SP Smoothen Mask

Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis

Hårkur

Trænger dit hår til fugt og pleje, eller døjer du med skæl og irriteret hårbund? Føler du ikke, at din shampoo og conditioner kan hjælpe dig af med problemet, så kan en hårkur være en mulig løsning. Der findes et hav af forskellige brands, som tilbyder hårkur, der er tilpasset ethvert behov. Uanset hvad, så har håret faktisk rigtig godt af en dybdegående kur helst én gang om ugen. Dit hår har brug for næring, så derfor er det vigtigt at vælge den kur med det næringsindhold, der passer til lige netop din hårtype. Hvis dit hår er slidt og tørt, så er det derfor en god idé at vælge en hårkur til tørt hår. Du kan også bruge olaplex hårkur. Vi har i denne kategori samlet vores udvalg af de forskellige hårkur, som vi tilbyder her hos Klubklub.

Kerastase hårkur

Kerastase har siden 1964 repræsenteret hårplejeprodukter i høj kvalitet, og anses derfor som værende professionelle produkter, der også bliver brugt i frisørsaloner verden over. Produkterne er tilpasset forskellige hårtyper, og derfor er det muligt for dig at finde lige præcis den kerastase hårkur, der passer til dit hår.

Kerastase står bag en masse forskellige produktserier, der hver har et bestemt formål. Har du et tørt og kruset hår, der trænger til en masse fugt, så anbefaler vi dig at prøve den serie, der hedder Nutritive. Kerastase Nutritive Masque er en specielt udviklet hårkur til tørt hår. Den indeholder en masse gode næringsstoffer, som plejer håret i dybden. Hårkuren består blandt andet af lipider, der forbedrer den naturlige olieproduktionen i håret. Samtidig indeholder kuren irisekstrakt, som sørger for at dit hår ikke tørrer ud. Den tilfører rigtig meget fugt til håret uden, at den har en tyngende effekt. Har du derimod et skadet og slidt hår, så er Resistance serien ideel. Den går nemlig ind og styrker håret indefra, så det ser sundt ud igen. Kerastase Resistance Masque Therapiste er en hårkur, der har en styrkende og genopbyggende effekt på et ellers skadet og slidt hår. Kuren trænger dybt ind i hårstråene. Efter du har brugt kuren, vil håret fremstå sundt, velplejet og meget mere glansfuldt.

Vi tilbyder blandt andet også produkter fra serierne: Densifique, Discipline, Elixir Ultime, Reflection og Genesis.

Olaplex behandling

Olaplex er efterhånden mirakelkuren til et kemiske skadet hår. Det er en produktserie, der består af syv forskellige produkter, hvor at Olaplex no 1 og 2 hovedsagligt er til salonbrug, og resten af produkterne er til hjemmebrug. Produkterne er lavet på en patenteret teknologi, hvor molekylerne genskaber og sammenlinker salt- og svovlbindingerne i håret. Olaplex no 3 er det mest populære produkt fra serien. Det er en hjemmebehandling, som er en forlængelse af salonbehandlingen med Olaplex no 1 og no 2. Kuren kan dog også bruges, selvom man ikke har fået en salonbehandlingen. Olaplex no 3 er en kur, som giver håret en intensiv behandling. Den er derfor rigtig god, hvis dit hår er utroligt skadet og medtaget efter farvning. Den sørger for at holde dit hår sundt og stærkt. Produktet kan anvendes til alle hårtyper, men den er især ideelt til dig, der har slidt og kemisk skadet hår.