Køb Efter

Hårkur & Olie

Hårolie og serum
Leave-in hårkur
Blondt og lysnet hår
Farvet og behandlet hår
Fint og tyndt hår
Gråt og modent hår
Hovedbundsproblemer
Hårtab
Kruset og tykt hår
Krøllet hår
Normalt hår
Parabenefrit og Organisk
Skadet og slidt hår
Skæl
Solpleje
Special hårkur
Tørt og flosset hår
Spaltede spidser
Volume
pr. side
1 til 24 af 584
1 2 3 4 5
25

Hårkur

Trænger dit hår til fugt og pleje, eller døjer du med skæl og irriteret hårbund? Føler du ikke, at din shampoo og conditioner kan hjælpe dig af med problemet, så kan en hårkur være en mulig løsning. Der findes et hav af forskellige brands, som tilbyder hårkur, der er tilpasset ethvert behov. Uanset hvad, så har håret faktisk rigtig godt af en dybdegående kur helst én gang om ugen. Dit hår har brug for næring, så derfor er det vigtigt at vælge den kur med det næringsindhold, der passer til lige netop din hårtype. Hvis dit hår er slidt og tørt, så er det derfor en god idé at vælge en hårkur til tørt hår. Du kan også bruge olaplex hårkur. Vi har i denne kategori samlet vores udvalg af de forskellige hårkure, som vi tilbyder her hos Klubklub.

Kerastase hårkur

Kerastase har siden 1964 repræsenteret hårplejeprodukter af høj kvalitet, og anses derfor som værende professionelle produkter, der også bliver brugt i frisørsaloner verden over. Produkterne er tilpasset forskellige hårtyper, og derfor er det muligt for dig at finde en kerastase hårkur, der passer til dit hår.

Kerastase står bag en masse forskellige produktserier, der hver har et bestemt formål. Har du et tørt og kruset hår, der trænger til en masse fugt, så anbefaler vi dig at prøve den serie, der hedder Nutritive. Har du derimod et skadet og slidt hår, så er Resistance serien ideel. Den går nemlig ind og styrker håret indefra, så det ser sundt ud igen.

Vi tilbyder blandt andet også produkter fra serierne: Densifique, Discipline, Elixir Ultime, Reflection og Genesis.

Hårolie

Håret har indimellem brug for fugt og næring, og derfor kan det være en god idé at bruge en hårolie. Med en hårolie har du mulighed, for at få et sundt og velplejet hår. En olie kan både bruges i vådt eller tørt hår. Er formålet, at få den plejende effekt, så skal olie bruges i vådt hår, hvor det derimod skal bruges i tørt hår, hvis du gerne vil have et glansfuldt hår.

Hårolie er ofte drøj i brug, og derfor holder den længe. Hvis du anvender for meget olie på én gang, kan håret hurtigt komme til at se fedtet ud, så derfor er det en god idé at være varsom, når du bruger hårolie i håret.