Hårfarve

Farvekridt - Farvesprays
Farvebomber
RefectoCil bryn- og vippefarve
Hjemmefarve
pr. side
1 til 24 af 212
1 2 3 4 5
9
Sebastian Cellophanes Honeycomb Blond

Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis

Sebastian Cellophanes Cassis Red

Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis

Sebastian Cellophanes Caramel Brown

Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis

Farvebombe

En farvebombe er rigtig god, hvis du gerne vil opfriske din hårfarve eller fjerne et uønsket skær. Det kan også være en god løsning, hvis man gerne vil eksperimentere med en ny hårfarve, men ikke ønsker at resultatet skal være permanent. Det gode ved en farvebombe er nemlig, at farven ikke er permanent, og derfor bliver vasket ud efter hårvask. Det er lidt forskelligt fra hår til hår hvor mange hårvaske, der går, før at farven er vasket ud. Jo oftere man vasker håret, jo hurtigere vil farven falme og til sidst forsvinde. Det er derfor vigtigt at pointere, at en farvebombe ikke kan skjule en udgroning fra lyst til mørkt eller omvendt.

Så hvis du gerne vil afprøve en ny hårfarve i dit lyse hår, så er den rigtig god. En farvebombe er også god til at fjerne gult skær i et lysnet hår. Når et hår bliver afbleget, kan det godt trække gyldent op. Med en farvebombe der indeholder lilla pigmenter, kan man udligne det gule skær i håret, og på den måde få en mere koldt look i håret.

Revlon Farvebombe

Revlon er utroligt kendt for deres farvebomber, som hedder Nutri Color Creme. Produktet fås i flere forskellige nuancer og farver. En Revlon farvebombe fungerer ligesom en hårkur, der skal benyttes efter vask med shampoo, og inden brug af conditioner. Det er forskelligt hvor meget af produktet man skal bruge ad gangen, da det afhænger af hårets længde og tykkelse. Hellere brug lidt for meget, end for lidt. Efter brug af farvebomben vil du opleve, at dit hår er dejlig blødt, lækkert og ekstra glansfuldt.

Maria Nila farvebombe

Ligesom at Revlon har lavet en farvebombe, så har Maria Nila også lavet en farvebombe. Den hedder i stedet Maria Nila Colour refresh. Dette produkt har samme formål, og hjælper dig til at genopfriske eller give din hårfarve et nyt liv. Maria Nila farvebomberne er uroligt nemme og enkle at anvende. Udover at genopfriske din hårfarve, så virker farvebomberne også fugtgivende og plejende for håret.

Her hos KlubKlub forhandler vi både farvebomber fra Revlon og Maria Nila. Vi har et bredt udvalg, og tilbyder produkterne med op til 66 % i rabat, hvis du har et medlemskab.