HairBell Shampoo (U)


Størrelse
250 ml

Status: Ikke på lager

Normalpris: 149,00 kr


Medlemspris:

info_outline
Klubklubs priser gælder kun for medlemmer. Prøv første måned gratis (herefter 89.-/md). Opsig når det passer dig.
59,00 kr

Spar 90 kr Spar 60%
Medlemspris forudsætter medlemskab af KlubKlub.dk til 89 kr/md. Opsig når det passer dig til udgangen af din periode. 1. måned gratis
  • Opsig når det passer dig
  • Læs alle betingelser her
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • Store besparelser
  • Masser af rabat med KlubDeals
  • Optjen KlubPoint

Vær den første til at bedømme dette produkt

Priserne på KlubKlub gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Læs alle betingelser her.

- Perfekt
 
E-mærket - din sikkerhed

Gratis fragt
Gratis Fragt
Hurtig levering
Hurtig levering (1-2 dage)
30 dages returret
30 dages returret
100% ægte
100% ægte produkter
100% ægte
KlubDeals

Detaljer

Drømmer du om at få smukt og langt hår, kan HairBell måske hjælpe dig på vej.

HairBell er opfundet af Claude Bell Institute i Frankrig og er kendt for de store resultater, der fremmer hårvæksten og dermed giver længere hår hurtigt.

Der findes kliniske studier der bekræfter HairBells virkning.Ved brug af HairBell kan håret altså vokse op til 3 gange hurtigere end normalt. Håret kan derfor i løbet af 4 måneder vokse hurtigere end det normalt vokser i løbet af et helt år.

HairBells egenskaber:
Håret vokser betydeligt hurtigere
Håret bliver ekstra glansfuldt og synes sundere
Effekten holder flere måneder efter behandlingen er afsluttet
Egnet til alle hårtyper
Reducerer hårtab

De fantastiske produkter sørger for at håret får den næring og ekstra fugt det har behov for. Desuden virker produkterne genopbyggende så håret kommer til at synes stærkt og glansfuldt.

Aktive ingredienser:
HairBell har en høj koncentration af aktive ingredienser og naturligt forkommende proteiner, der er afgørende for hårstrået og hårvæksten. Produkterne indeholder blandt andet:
- Chitin
- Hydrolyseret keratin
- Soja proteiner
- Æggeskalsekstrakt

Disse ingredienser effektivitet bliver forstærket med B6 vitamin, der også spiller en vigtig rolle i hårstråets sundhed og evne til at vokse.

Anvendelse:
Shampoo: Benyt en lille mængde Hairbell shampoo i vådt hår hver 2. eller 3. hårvask. Skum forsigtet produktet op og sørg for at massere hovedbunden godt med fingrespidserne uden at gnide for meget i hårlængderne. Det er vigtigt at koncentrere produktet ved hårbunden. Lad produktet sidde i 3-4 minutter og skyl herefter produktet ud med vand.

Balsam: Efter hårvask bruges en lille mængde Hairbell Conditioner i vådt hår. Masser forsigtigt balsammen ind i hovedbunden og sørg for at fordele det godt ud. Da balsammen indeholder en masse aktive proteiner der er godt for hovedbunden kan du med fordel benytte HairBell balsam i hårbunden og en anden conditioner i længderne. Lad balsammen sidde i hårbunden et par minutter og skyl herefter ud.

Afslut HairBell behandlingen med HairBell Masque så håret får fugt og pleje. Det er vigtigt både at benytte shampoo og balsam for at få det mest optimale resultat. HairBell Shampoo virker således at den forbereder håret på de aktive ingredienser balsammen indeholder.

Vi sælger de skønne Hairbell produkter i et sæt til en super god pris. Se her: HairBell Shampoo + Conditioner 250ml

Alle hårtyper reagere forskelligt på behandling, ingredienser og produkter. Vi kan derfor ikke garantere et tilfredsstillende resultat.

Yderligere information

Produkttype Shampoo
Egenskaber Mod hårtab, Til fint og tyndt hår, Volume
Hårtype Fint hår, Normalt hår
Størrelse 250 ml
Brand Hairbell
Priserne på KlubKlub gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig.