Fars dag

Fars dag falder den samme dag hvert eneste år. Den falder på grundlovsdag den 5. juni. Dog er dagen ikke en helligdag. Det skal da ikke betyde at fars dag heller ikke skal fejres.

Har du husket at takke din far for den gang han satte det der billede op eller da han gad at køre dig. Den dag han lige var der til at give en hånd med. Den gang han lige fiksede den der ting.

Det kan du så gøre nu, ved at finde en gave til ham på fars dag. Selvom han altid er der og er behjælpsom, er det ikke ensbetydende med at man ikke skal sætte pris på ham. Find den gave til din far som han ikke viste han havde brug for. Det kan aldrig ville gå ind i en butik og finde til sig selv. KlubKlub har mange produkter til manden, der går meget op i sine produkter og så er der også produkter til manden der ikke går så meget op i produkterne. Hvis du skal give gaver til faren der ikke gå op i hvilke produkter der er gode og hvilke der ikke er sagen. Kan du jo tage overhånden og bestemme hvilke produkter der ville være oplagt for din far. Kig på hvilke produkter KlubKlub som til gave din far ikke viste han manglede.