ZarkoPerfume

pr. side
8 vare(r)
1

ZarkoPerfume

Det er den danske Zarko Ahlmann Pavlov besluttede sig i 2008 at realisere sin drøm om at skabe dufte. Zarko har en stor passion for de nordiske landskaber og derfor er alle ZarkoPerfume duftene udviklet til nordiske mænd og kvinder og med vores klima og natur i tankerne.

ZarkoPerfumerne er alle 100% håndlavede i Danmark på eget laboratorium. Parfumerne er bygget på forskellige molekyler som Zarko balancere til perfektion.

Den første molekyle parfume Zarko lancerede er mesterværket ZarkoPerfume Molecule 234.38 der er udviklet på selve vægten af molekylerne og hvordan de påvirker hinanden og hvordan de reagere på kulde, varme og generelt det miljø de befinder sig i. Alle Zarkos parfumer har en lang holdbarhed der udvikler sig på huden hele tiden.

Det specielle ved molekyle parfumer er nemlig at de udvikler sig forskelligt fra person til person. Parfumerne kan derfor dufte vanvittigt godt på dig, men mindre godt på din veninde.

ZARKOPERFUME TILBUD:
Hos Klubklub slipper du for at jagte Zarkoperfume tilbud, vi har nemlig altid faste lave priser og fri fragt. Alle ZarkoPerfume duftene har taget danskerne med storm. Top bestsellerne er dog den originale ZarkoPerfume 234.38 og ZarkoPerfume Pink Molecule