ZarkoPerfume

pr. side
8 vare(r)
1

ZarkoPerfume

Manden bag parfumebrandet Zarkoperfume er danske Zarko Ahlmann Pavlov. Han har udviklet parfumer til både mænd, og kvinder med inspiration fra den danske natur. Den største inspirationskilde til duftene, stammer fra de danske skove og kyststrækninger rundt omkring i Danmark. Parfumerne er udviklet til nordiske mænd, og kvinder med fokus på klima og naturen.

Alle parfumerne er udviklet ud fra et vegansk og cruelty free perspektiv. Zarko går ikke på kompromis med ingredienserne i parfumerne, og derfor indeholder de kun de reneste ingredienser på trods af, at ingredienserne er dyrere end de billige alternativer. Afslutningsvis er duftene 100 % håndlavet, og udviklet i Danmark på eget laboratorium.

Den første parfume Zarko udviklede var den meget populære molekyle parfume, der hedder Molécule 234.38. Det er også den duft, som personligt er Zarkos egen favorit og hjertebarn.

kropstemperaturen og kroppens egne dufte, som har en effekt på, hvordan de udvikler sig, når de kommer på. Parfumerne kan derfor dufte forskelligt fra person til person, hvilket også gør dem så unikke og specielle. Derudover har duftene en utroligt lang levetid.

ZarkoPerfume Pink

Pink Molécule er en af succesduftene fra Zarkoperfume. Duften har en blanding af noter fra hyldeblomst, mørke trænoter, sort orkidé og pink molekyle, der sammen giver en duft af lyserød champagne. Duften er den ultimative kvindelige duft.

Det tog Zarko 9 måneder og 9 dage, at udvikle og lave duften, som også bæger sit præg i titlen på parfumen Pink Molécule 090.09.

I både 2017 og 2018 vandt Zarkoperfume og Zarko Ahlmann en pris til Danish Beauty Award.

ZarkoPerfume tilbud

Hos Klubklub slipper du for at bruge evigheder på, at jagte de gode tilbud. Vi sælger flere forskellige varianter fra zarkoparfume, heriblandt Oud'ish og Zarkoperfume Inception. Hvis du har et medlemskab hos Klubklub, så har du mulighed for at købe din molecule parfume med op til 31 % i rabat.