XLASH

pr. side
3 vare(r)
1

XLASH

Den svenske virksomhed Xlash er blevet grundlagt i 2011. Grundlæggeren mener at naturen er nøglen til virkelig tidløs skønhed, og hvem drømmer ikke om flotte, lange og fyldige vipper i dag? Brandet opdagede, at nøgleingrediensene der stimulerer hårvækst er biotin eller vitamin B7. Xlash ønskede at skabe hver kosmetik, der fremhæver kundernes unikke og naturlige skønhed.


XLASH SERUM

Produkterne er frie for kemikalier samt irriterende stoffer. Med Xlash øjenvippe serum, behøver du ikke længere kunstige øjenvipper. Xlash lover flotte resultater på knap en måneds brug af produkterne. Produkterne er beriget med naturlige effektive ekstrakter, der forstærker og beskytter øjenvipper. Virksomheden har bevist Xlashs effektivitet på, hvilke resultater man opnår med brug af deres serum. På kun 28 dage, har de bevist at serummet:

- Forstærker øjenvippelængde med op til 45%

- Volumen stiger op til 40%

- Vippernes tykkelse stiger op til 20%


ANVENDELSE AF XLASH

XLASH ANVENDELSE 1. Start med at vaske ansigtet og fjern makeup omkring øjnene. Brug håndklædet til at tørre vipperne. 2. Påfør en tynd linje på de øverste øjenvipper. 3. Brug serum dagligt i 4 til 6 uger, for at få den mest optimale effekt. Efter 6 uger kan du begrænse og bruge serum en gang om ugen.