Køb Efter

Wilkinson Sword

pr. side
1 til 24 af 27
1 2
2

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword laver, som navnet antyder, sværd. De har faktisk over 100 års erfaring med at lave sværd. Denne erfaring har de brugt til at producere barberskabere og barberblade. Eftersigende skulle de faktisk have de skarpeste barberblade på markedet, der gør at du får en tættere barbering og blade der holder længere end andre.

Barberskraberne og barberbladene kommer i forskellige linjer. Hos Klubklub har vi Wilkinson Sword Quattro og Wilkinson Sword Hydro.

Wilkinson Sword Quattro er barberblade med 4 klinger der sikre en træt barbering, som holder længere. Wilkinson Sword Hydro er tilført fugtgivende ingredienser der sikre at mænd og kvinder, med sensitiv hud også kan have glæde af barberbladene uden at opleve ubehag.

Barberblade til mænd fra Wilkinson Sword er skarpere end andre brands og sikre en fejlfri barbering. Som mand er det vigtigt du føler dig tryg ved dit barbergrej og ved at din barbering forløber som den skal – uden rifter.

Med Wilkinson Sword får du billige barberbalde i super høj kvalitet og på den måde kan du, uden at føle at du spilder pengene, skifte dit barbergrej oftere hvilket sikre en god hygiejne og en bedre barbering.