WATERCLOUDS

pr. side
1 til 24 af 63
1 2 3
3

WATERCLOUDS

Den svenske brand waterclouds er udviklet med formål, at give hver enkelte kunde det bedste hårpleje. Produkterne Waterclouds bliver produceret i Sverige, og er udviklet af personer, der har kæmpe erfaring, samt kendskab til frisørbranchen. Produkterne er specielt målrettet til skandinavisk hår. Virksomhedens vision var at udvikle miljøvenlige og parabenfrie hårplejeprodukter af høj kvalitet. Brandet producerer også 2 undermærker The Dude og Beard Junk, der er designet specielt til mænd.


WATERCLOUDS THE DUDE

Produkterne fra denne serie er inspireret af barberbutikkerne fra 1950’erne. Waterclouds har lagt fokus på produkter til skønhedspleje for mænd, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I denne serie finder du tilbehør til personlig pleje for mænd indenfor krops og hårpleje.


WATERCLOUD BEARD JUNKS

Beard Junks undermærket med fokus på skægplejeprodukter for mænd. Skæg bliver ved med at være en meget populær trend og den fortsætter. Skægpleje er blandt mange mænd blevet en daglig rutine, uanset om man har fuldskæg, overskæg eller lidt skægstubbe. I denne serie finder du alt, du har behov for til skæg pleje. Find alt indenfor skægpleje lige fra skægshampoo, tonic, skægolie og skægpomade.