Tweezerman

pr. side
1 til 24 af 39
1 2
2

Tweezerman

Det er mere end 35 år siden Tweezerman begyndte deres mission om at udvikle og innovative pincetter og skønhedsredskaber i høj kvalitet.

I dag anses brandet som værende de førende eksperter inden for området. Når du køber en Tweezerman pincet har du en pincet for livet.

Tweezerman har et bredt udvalg af redskaber til skønhedsrutinen. I sortimentet kan du finde alt fra de prisvindende pincetter Tweezerman Slant, der kommer i et stort udvalg af farver, andre hårfjerningsredskaber til ansigtet som Tweezerman Smooth Finish Facial Hair Remover der nemt fjerner alle former for uønsket hår og dun i ansigtet, et stort udvalg af neglepleje som neglesakse, file, neglebåndskubber og meget mere.

Tweezerman har også en hel serie til mænd der hedder Tweezerman G.E.A.R der indeholder skægpleje redskaber, neglesakse til hænder og fødder, samt diverse pincetter til fx indgroede hår.

Derudover har Tewwzerman også en hudormefjerner så du nemt og hurtigt kan komme af med uønskede hudorme på næsen og dermed få en smuk hud.