TRONTVEIT

pr. side
19 vare(r)
1

TRONTVEIT

Det er måske ikke alment kendt, men TrontVeit er et dansk mærke der kommer oppe fra Nørresundby, Nordjylland. Det er Thomas Trontveit Jensen, der står bag det populære mærke. Thomas er selv uddannet frisør i 1998. Thomas Trontveit har en baggrund som blandt andet frisør og han har tidligere været salesmanager hos idHAIR. TrontVeit blev grundlagt i 2010 og er i dag leverandør til flere danske og udenlandske saloner og klinikker.

ATTITUDE:
Attitude by Trontveit er en professionel serie af hårprodukter udviklet i høj kvalitet. ATTITUDE har fokus på renhed og effekt og nogle af produkterne er godkendt til at blive brugt af Grøn Frisør.

ATTITUDE hårvoks hurtigt røget til tops som nogle af de bedst sælgende vokse, da disse er vandopløselige og derfor rigtig nemme at skylle ud. Rock Solid ATTITUDE hårvoksen påstår TrontVeit at være verdens bedste hårvoks.

Andre produkter der er værd at nævne er også Dirty Angel Dry Styling Shampoo, der er en super effektiv og meget volume givende tørshampoo. Tørshampooen efterlader håret frisk rent og voluminøst.

ATTITUDE serien er kendt for at være innovative og deres seneste opfindelse er Dirty Angel No More Yellow Dry Styling Shampoo, der er et fantastisk 2-i-1 produkt til de blonde. Denne tørshampoo indeholder nemlig blå farvepigmenter, som neutraliserer gule og varme toner i håret og dermed efterlader det koldt og lækkert.

PURE ATTITUDE:
Er en serie fra Trontveit uden parabener og derfor kun med naturlige konserveringsmidler. Produkterne er desuden også fri for parfume og hovedbundsirriterende sulfater. De lækre produkter er beriget med essentielle olier som mandelolie, olivenolie og sheasmør. Disse ingredienser er nøje udvalgt for deres rige og helbredende virkning på krop og hår.

Produktserien er desuden ikke testet på dyr og er derfor helt cruelty free.

I PURE ATTITUDE serien findes også 3 produkter nøje udviklet til gravide og børn. Det drejer sig om PURE Mother to be ATTITUDE Shampoo, , PURE Mother to be ATTITUDE Body Butter og PURE Mother to be ATTITUDE Body butter der alle er udviklet med naturlige ingredienser så du og baby undgår allergiske reaktioner.