Tigi

pr. side
1 til 24 af 43
1 2
2

Tigi

Tigis lækre og innovative produkter har lynhurtigt taget verden med storm. Bag Tigi finder man blandt andet Anthony Mascolo der er søn af stifterne bag det populære Tony&Guy. Tigi er et innovativt og skævt brand der blandt andet har serierne Tigi Bedhead, Tigi Catwalk, Tigi S-Factor og Tigi Duo’s

Hvis du ikke allerede kender Tigi Bedhead serien, er den inspireret af ungdommen og deres lyst og mod til at prøve nyt og udforske moden, deres stil og deres tøj. Serien indeholder god humor i alt lige fra emballagen til produktnavne og beskrivelser. I serien finder du blandt andet navne som Tigi Bedhead After Party, Tigi Bedhead Manipulator, Tigi Bedhead Superstar Queen for a day og Tigi Bedhead Dumb Blonde.

Serien Tigi Catwalk er inspireret af livet back stage, hvor det hele går lidt stærkt og handler om modeshows, glamour, kendisser og skønhed. Serien indeholder en række af stylingprodukter til alle formål. Nogle af favoritterne er blandt andet Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier, Tigi Catwalk Fashionista Violet Dou pack og Tigi Catwalk Session Series Dry Shampoo Tigi S-Factor er en ekstraordinær serie til dig der ønsker det ultimative indenfor hårpleje og styling. Serien er udviklet til den selvbevidste kvinde som ved hvad hun vil have – uanset om håret skal være glat, blødt, eller glansfuldt.

Tigi Dous er 2x750ml shampoo/balsam sæt fra alle Tigis populære serier til fordelagtige priser.