St. Moriz

pr. side
8 vare(r)
1

St. Moriz

Selvom navnet St. Moriz lyder en smule eksotisk, stammer det fra England, hvor en række professionelle spraytanners fra en salon, begyndte at udvikle de første St Moriz Tan produkter.

St Moriz Tanning Mousse var det første produkt på gaden i 2007 og kort herefter fulgte en større serie. Allerede i 2010 åbnede St Moriz deres egen fabrik, i England, hvor de producere alle de populære St Moriz fake tan produkter.

I 2014 kom den serie, de fleste af os kender, på gaden og herfra tog det rigtig fart for St Moriz. Denne serie indeholder blandt andet St Moriz Self Tanning Mousse, St Moriz Tanning Lotion, St Moriz Instant Self Tanning Mousse og St Moriz Fast Tan Mousse.

Selvbruner råd:

Fremgangsmåden kan variere fra produkt til produkt. Der er dog en håndfuld gode råd, der kan være med til at give dig den bedste selvbruner oplevelse.
1. Exfolier huden blidt og smør creme på tørre områder som knæ, fødder, albuer og ankler.
2. Ryst produktet godt og påfør produktet jævnt i cirkulære bevægelser. Det er altid en god idé at benytte en selvbruner handske til formålet for at undgå misfarvede hænder.
3. Lad selvbruneren gøre sit arbejde (fast tanning: 1-3 timer ellers 4-6 timer) og gå herefter i bad i lunken vand for at skylde overskydende farve af. Undgå sæbe, shampoo og shower gels.