Revitalash

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 24

Stigende orden
Side
pr. side
Revitalash

Revitalash

RevitaLash Cosmetics startede, da Dr. Brinkenhoff gerne ville give sin kone en værdifuld gave, mens hun prøvede at overvinde et forløb med brystkræft. Den kemobehandling hun havde fået i forbindelse med forløbet, havde ødelagt hendes øjenvipper, så de fleste var faldet af, og blevet meget skrøbelige. Dr. Brinkenhoff havde 25 års erfaring som øjenlæge. Gennem forskning udviklede han sammen med et team af dygtige kemikerer et øjenvippeserum, der skulle hjælpe hans kones øjenvipper med at få nyt liv og styrke. Efterfølgende blev formularen brugt til at udvikle de produkter, som RevitaLash Cosmetics tilbyder den dag i dag.

RevitaLash tilbyder serum til øjenvipper og bryn. Derudover har brandet udviklet pleje- og renseprodukter til vipperne, og som noget nyt tilbyder RevitaLash også shampoo, conditioner og volume foam til håret. Produkterne er lavet til både mænd og kvinder, der lider af hårtab. Produkterne indeholder et BioPeptin Complex, der genopbygger hårets vitalitet og bidrager til at øge volumen i håret. Det brede produktsortimentet giver dig mulighed for at pleje og styrke, både hår og vipper med produkter fra samme brand.

RevitaLash er det første brand, der startede med at producerer øjenvippeserum på markedet.

Revitalash Serum

RevitaLash har både udviklet serum, der er lavet til vipper og bryn. RevitaLash eyelash conditioner er lavet til dine øjenvipper, og RevitaBrow eyebrow conditioner, der er et øjenbrynsserum. Serummet til vipperne hjælper dig med at få flotte, lange og fyldige øjenvipper. RevitaLash serum indeholder Biotinoyl Tripepdide-1, som stimulerer hårsækkene og fremmer væksten, så du får længere øjenvipper. Biotin er med til at styrke vipperne, og forlænge levetiden på vipperne. Efter at have brugt RevitaLash serum til vipperne og brynene, kan du allerede efter 4-8 uger se resultater.

Når du har opnået det optimale resultat efter brug af RevitaLash eyelash conditioner, så har RevitaLash Cosmetics udviklet en 2-i-1 primer- og mascara-duo. Den virker både som en primer og en mascara, der tilfører volumen til vipperne. Du har med mascaraen, derfor mulighed for at få de smukkeste øjenvipper efter brug af RevitaLash serum til vipperne.