REN Skincare

pr. side
1 til 24 af 48
1 2
2

REN Skincare

REN skincare er et mærke der har specificeret sig i REN ansigtscreme produkterne i cremerne er lavet af naturlige bioaktive produkter, som få din hud til at hjælpe sig selv.

Ren hudpleje har rigtig mange forskellige REN produkter i deres serie. Vores REN favoritter er blandt andet REN Evercalm serien, REN Keep Young And Beautiful serien og REN Radiance Perfection.

Hvis du har problemer med din hud anbefaler vi at du prøver REN creme. I RENs store sortiment finder du alt fra REN serum til REN Makeup.

Hele filosofien bag det engelske brand REN er bygget på 5 principper.
1. produkterne skal indeholde de rette ingredienser. Det vil sige at du i RENs lækre produkter ikke finder syntetiske parfume og farvestoffer, ingen petrokemikalier, sulfater, animalske ingredienser og parabener.
2. Forskningen bag produkterne og deres ingredienser er nytænkende og inden for bioaktiv hudpleje så du som forbruger er sikret en bedst mulig igangsættelse af hudens naturlige processer: Regenerering, genopbygning og beskyttelse.
3. Produkt oplevelsen når du benytter REN vil altid være oplevelsen af at du får en smuk, sund og naturlig glans.
4. Under alle stadier af udviklingen af produkterne bliver der taget miljømæssige hensyn. Desuden doneres 2,5% af RENs profit til kampagner der fremskynder et bedre miljø og bedre levevilkår.
5. God attitude for REN betyder det at de altid står indenfor deres principper også selvom de ikke altid danner overskud.