Rahua

pr. side
9 vare(r)
1

Rahua

Rahua olie er en af Amazona-regnskovens bedst bevarede hemmeligheder. Rahua olien, også kaldet ungurahua olie, har i mange år været en del af de amazonske skønhedsritualer, hvor de Amazonske skønheder brugte olien til at skabe glans i håret og give glød i ansigtet.

De luksuriøse produkter fra Rahua kommer fra regnskovens dyb. Du behøver dog ikke være bekymret. Produkterne bliver produceret under kontrollerende forhold.

Med de virkbare ingredienser vil du opleve en markant forskel selv i det mest kemisk behandlede, tørre og skadede hår. Rahua olien er kendt for at trænge helt ind i hårets cortex, dette kan lade sig gøre på grund af oliens molekyle struktur. Det vil sige at håret bliver fugtet indefra og ud.

Ingen af Rahuas produkter indeholder parabener, sulfater eller gluten. De er dog både økologiske, bæredygtige og veganske.

Af det store udvalg, kan vi fremhæve et par af vores favoritter:
Rahua Voluminous Shampoo giver håret en masse volume med en masse unikke ingredienser som grøn te og citronsyre juice.
Rahua Shamoo er den originale shampoo der giver ekstra pleje til til hår og hovedbund er særligt god til dig med farvebehandlet hår der kan virke lidt tørt.
Rauha Elixir er den ultimative pleje til dit hår. Olien reparerer brug på hårståret og virker regenererende på hårsækkene. Elixieren er super drøj i brug da der kun skal benyttes 1-3 dråber fordelt i hele håret.