Piz Buin

pr. side
1 til 24 af 42
1 2
2

Piz Buin

Brandet Piz Buin startede da Franz Greiter beteg bjerget Piz Buin i de Schweiziske alper. Den stærke sol gav Franz en slem forbrænding. Tilbage i 1938 kendte man ikke rigtig til solcreme. Dette var starten på Piz Buin solcreme. I 1938 var Franz Greiter 19 år og kemistuderende, og efter hans oplevelse på Piz Buin begyndte han at eksperimentere hjemme hos sine forældre. Der resulterede i, at han i 1946 kunne præsentere den første moderne og effektive solcreme, som fik navnet Piz Buin Gletcher Créme – opkaldt efter bjerget han besteg i de Schweiziske alper.

Den første Piz Buin solcreme var ikke lige så effektiv, som man kender en solcreme i dag. Gletsjer-cremen havde en solfaktor svarende til ca. 2, og dengang målte man ikke på solfiltres effektivitet. Det lavede Franz om på, og i 1962 introducerede han SPF bedre kendt som sun protection factor. SPF er i dag en international standardangivelse for hvor stor beskyttelse et solprodukt giver mod solens UVB-stråler.

Det gode ved solprodukterne er at alle produkterne er fremstillet uden parabener.

Piz Buin solcreme

Hvis du ønsker at passe på din hud og undgå solskoldning og de ærgerlige følger sådan én kommer med så er Piz Buin solcreme vejen frem. Piz Buin er solbeskyttelse af høj kvalitet, som sikre dig og din hud den bedste beskyttelse mod solens skrappe stråler. Ikke nok med at Piz Buin beskytter huden så tilføjer de lækre cremer også fugt og E-vitamin. Piz Buin har i utroligt mange år været kendt for deres høje kvalitet, og tilbyder i dag et stort og bredt udvalg af solprodukter. Produktsortimentet indeholder blandt andet solbeskyttelse specifikt udviklet til ansigtet, kroppen eller læberne. Solprodukterne findes både som spray, olie, lotions osv. Du har derfor mulighed for at finde lige præcis den Piz Buin solcreme, der passer til dine behov.

Efter du har opholdt dig i solen, er det en rigtig god idé at pleje huden, når den ikke længere bliver eksponeret for solens stråler. Piz Buin har derfor udviklet after sun, som både lindrer, pleje og køler din hud. Piz Buin aftersun genopbygger fugtbalancen i huden, så huden ikke begynder at skalle, hvis du har været så uheldig at blive solskoldet.

Her hos Klubklub har vi et bredt udvalg af Piz Buin. Er du medlem af vores fordelsklub, så har du mulighed for at købe din solcreme på tilbud med op til 72 % i rabat.