OSMO

pr. side
1 til 24 af 44
1 2
2

OSMO

Osmo har eksisteret siden år 2000, og er blevet grundlagt i Storbritanien. Virksomhedens mission er, at levere god kvalitets hår produkter, der er designet til at give stylisterne mulighed for at skabe de bedste looks. Kender man produkterne fra Osmos, så kender man garanteret den populære saltvandsspray og Aqua Wax hårgele.


OSMO PRODUKTER

OSMO har en række professionelle produkter inden for hårpleje, farveopfriskende produkter og hårstyling for både mænd og kvinder. Med den professionelle hårpleje fra OSMO, finder du produkter tilpasset til alle hårtyper, hvad end du er på udkig efter en Silvershampoo, tørshampoo, en god hårmaske, conditioner, hårolie eller andet. OSMO’s farve opfrisker får din farve til at stråle og vedligeholder farven i længere tid. De gode hårstyling produkter fra Osman er et must-have for enhver hårstylist. Du kan finde alt, til håret, hvad end du er på udkig efter et hårprodukt til krøller, hårspray eller hårgele der holder din flotte frisure hele dagen.


OSMO HOS KLUBKLUB

Hos Klubklub kan du ved køb af produkter fra OSMOS spare op til 85%. Priserne starter allerede fra 19 kroner, så du har mulighed for store besparelser. Som medlem får du super gode fordele, hurtig levering, 30 dages returret og garanteret 100% ægte varer. Køb dine yndlings hårprodukter billigt her på siden.