Orofluido

pr. side
1 til 24 af 27
1 2
2

Orofluido

Orofluido er luksuriøst hårpleje ritual til alle hårtyper, inspireret af fortidens kvinder hemmeligeheder omkring hårpleje. Orofluido er altså baseret på generationers viden om olier og virkbare ingredienser.

Orofluido Elixir er det mest kendte produkt fra Orofluido og det er bestemt ikke uden grund. Olien ideholder 3 lækre olier, der er kendt for deres virkninger på håret.
Cyperus olie blødgør håret og giver det glans
Hørfrøolie giver håret fugt og plejer hårbunden og hårrødderne
Argan olie fra Marokko øger hårets elasticitet og indeholder store mængder af E-vitamin der genopbygger tørt og skadet hår.
Orofluido olien dufter sødt af vanilje og ambre og efterlader håret blødt, velduftende og velplejet.

Udover den populære Orofluido olie findes der også en masse andre lækre produkter i Orofluidos sortiment. Nogle af vores favoritter er fx. Orofluido Mask der er en nærende hårkur, Orofluido Shampoo + conditionera samt Orofluido Hairspray der kommer både i medium og strong hold.

Orofluido Asia er en ny serie, der udforsker de old gamle asiatiske skønhedsritualer. Duften er mild og sød med et hint af kamille og frugt.

Seriens 3 hovedingredienser er
Tsubaki som er Kamilleolie. Kamilleolie har gode egenskaber indenfor frizz kontrol, olien er blødgørende og efterlader håret skinende.
Bambus ekstrakt øger hårets elasticitet og er rig på antioxidanter.
Ris olie forebygger spaltede ender og styrker hårets fibre.