Køb Efter

Oral B

pr. side
1 til 24 af 33
1 2
2

Oral B

Oral B er et kend mærke indenfor mundhygiejne og tandbørster. Både de elektriske og de manuelle. Tandbørsterne med det blå-hvide logo har været på markedet siden 1950, hvor tandlægen Dr. Robert Hutson opfandt og tog patent på den første Oral B tandbørste. Tanbørsten fik navnet Oral B 60 da den havde 60 børste totter lavet af nylon. Den gang var Oral B kun et lille familedrevet firma, hvor Robert stod for det meste af arbejdet selv.

I Oral-Bs lange historie inden for mundhygiejnen er der utroligt mange højdepunkter. Nogle af vores favoritter er blandt andet året 1969, hvor Niel Armstrong havde en Oral-B tandbørste med på månen. Allerede i 1984 udvikler Oral B en elektronisk tandbørste, der efterfølgende sættes i masseproduktion. 1995 er året, hvor Oral B beviser at en el tandbørste børster tænderne renere end en almindelig tandbørste.

Hvis du allerede har en Oral B eltandbørste skal du huske at børstehovederne skal skiftes lige så regelmæssigt som en almindelig tandbørste. Hos Klubklub har vi derfor faste lave priser på vores Oral B børstehoveder.