OPI

pr. side
1 til 24 af 210
1 2 3 4 5
9

OPI

OPI, som vi kender det i dag, startede tilbage i 1981, da firmaet Odontorium Products Inc. blev opkøbt af Geroge Schaeffer. Hidtil havde virksomheden solgt tandpleje produkter. George ansatte Suzi Weiss-Fischmann kort efter og sammen skabte de en kollektion af akrylprodukter til neglesaloner. I 1989 begyndte de at producere neglelak og det er dét OPI er kendt for i dag.

Hvis navnet Suzi lyder bekendt, så er du ikke helt gal på den. Suzi er nemlig kvinden der ofte lægger navn til OPI neglelak farver som fx. Suzi Skis In The Pyrenees, Suzi Says Feng Shui, Suzi loves cowboys og Suzi's Hungary Again. OPI er kendt for deres unikke og sjove navne til deres lakker. Sortimentet dækker over et utal af farver og der er noget til en hver smag uanset om du er til vilde farver som gul og grøn eller om du er til de mere klassiske som sarte lyserøde, neutrale eller røde farver. Du kan også finde både glimmer, shimmer, creme og andre spændede finishes. OPI er super dygtige til både at følge nye trends samt skabe dem.

I 2007 eliminerede OPI formaldehyd, toulene og dibutyl phtalate i deres produkter og derfor går OPI nu under betegnelsen 3-free. Udelukkelsen af de 3 ingredienser gør OPI neglelakker mildere mod miljøet, neglene og huden.

Udover den klassiske linje har OPI også Nicole by OPI der primært henvender sig til et yngre publikum - alle kan dog bestemt have glæde af farverne i kollektionen. Her er det typisk kendte teen stars der lægger navn til. Nogle af de mest populære har blandt andet været Justin Bieber og Selena Gomez.