Olaplex

pr. side
7 vare(r)
1

Olaplex

De populære Olaplex behandlinger er synonym med effektive, innovative og revolutionerende produkter.

Håret bliver udsat for lidt at hver og det er nærmest umuligt at holde helt sundt uanset, hvor meget man prøver. De faktorer der kan spille ind på hårets sundhed er både hårfarve, afblegning og andre miljømæssige påvirkninger disse er alle med til at give dig et mat, kedeligt hår uden styrke og glans.

Med en Olaplex behandling kan du genskabe styrken i dit hår og få glansen tilbage.

Når håret udsættes for farve, afblegning og varme nedbrydes salt- og svovlbinderne betydeligt, hvilket efterlader håret mat, kedeligt og beskadiget.
Olaplex er et salon produkt, der genopbygger 99% af de salt- og svovlbinderninger der gør håret sundt og modstandsdygtigt. Holdet bag Olaplex har dermed ikke taget udgangspunkt i hårets ydre med derimod hårets indre.

Olaplex kuren indeholder hverken silikone, sulfater eller phtalater og så er ingredienserne heller ikke testet på dyr. Produkterne er testet på alle hårtyper og alle tests viser samme fantastiske resultat. Sundt, stærkt og glansfuldt hår.

Kuren har taget verdenen med storm og derfor har fisørerne været hurtige til at få varerne i sortiment. Man kan nemlig, som frisør, bruge Olaplex mens man farver, permanenter osv. Kuren kan dog også sagtens bruges som en stand alone treatment.

Olaplex No. 3 er en hårkur, som er beregnet til hjemmebrug en gang om ugen - denne kan bruges uanset om du har fået en Olaplex kur ved frisøren eller bare ønsker at forberede dit hår på farvning eller beskytte mod varme.