Olaplex

pr. side
5 vare(r)
1

Olplex

Mange kender efterhånden til Olaplex, der er kendt for sine effektive og revolutionerende produkter til håret. Produkterne blev lanceret i 2014, og anvendes nu verden over. Olaplex bliver både brugt i professionelle saloner, men også hjemme hos forbrugerne selv. Det er altså produkter, som både kan anvendes af professionelle, men også til hjemmebrug, hvilket gør dem så populære og anerkendt.

Produktserien er de seneste år blevet udvidet, og Olaplex tilbyder nu syv forskellige produkter. Olaplex No. 1 og No. 2 laves som en salonbehandling, hvor de resterende produkter hovedsagligt er til hjemmebrug. De produkter du kan købe til hjemmebrug, er blandt andet den populære Olaplex No. 3, som er en genopbyggende kur til kemisk skadet hår. Olaplex No. 4 shampoo og Olaplex No. 5 conditioner, en bonding oil med varmebeskyttende effekt og en leave-in styling creme.

Håret bliver løbende udsat for mange påvirkninger, som kan skade håret. Det kan blandt andet være i forbindelse med afblegning af håret, sollys, styling eller andre ydre påvirkninger, der kan være med til at skade håret.

Olaplex produkterne er lavet til at reparerer og genopbygge slidt og ødelagt hår. Produkterne er blandt andet lavet ud fra et patenteret molekyle, som trænger ind i håret, og genskaber svovl- og saltbindingerne i hårstråene. Det er derfor, at det patenterede molekyle i produkterne, gør Olaplex så unikt og effektiv.

Olaplex behandling

Olaplex No.1 Bond Multiplicer og Olaplex No. 2 Bond Perfector laves både som en behandling i forbindelse med hårfarvning, men kan også laves som en stand alone/solo behandling. Ved afblegning af håret er det ideel at benytte Olaplex, da det er en proces, som godt kan skade håret og udtørre spidserne.

Efter en Olalex behandling er det en god idé at vedligeholde effekten, ved at benytte Olaplex No 3. Det er en genopbyggende kur, som anvendes til hjemmebrug. Kuren kan både bruges som en fortsættelse på en Olaplex behandling, men kan også bruges uden, at man har fået en professionel salon behandling. Olaplex 3 hjælper til at holde dit hår sundt og lækkert, og er derfor ideel til dig der nemt får eller har slidt og skadet hår.