NYX

pr. side
1 til 24 af 105
1 2 3 4 5
5

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup blev grundlagt i 1999, med formål at udvikle et makeup mærke af god kvalitetsprodukter til budgetvenlige priser. Grundlæggeren Toni Ko mission var, at skabe et mærke der udfylder tomhullet imellem ringe makeup mærker fra supermarkeder, og de dyre eksklusive makeup produkter. NYX produkter er blevet et hit blandt mange skønheds bloggere, makeupartister og almindelige forbrugere, der ønsker god kvalitets makeup til lave priser.


NYX MAKEUP DANMARK

Mærket NYX er blevet meget populært i Danmark, og anvendes til både hverdagsmakeup og fest makeup. NYX er i forvejen billigt, og hos KlubKlub sænker vi prisen endnu mere ned, for at gøre det mere billigt for vores kunder.


NYX Makeup

Med NYX makeup kan du nemt lægge makeup med vilde festlige farver, eller lægge en neutral hverdagsmakeup. Du kan lave alverdens makeup look, uanset om du er mere til en vild halloween og festmakeup, eller om du ønsker en naturlig makeup til hverdagen. Lav de vildeste smokey eyes, og læg det flotteste makeup med NYX bestsellers, eksempelvis NYX læbestifte