Moroccanoil

pr. side
1 til 24 af 91
1 2 3 4
4

Moroccanoil

Hele historien omkring Moroccanoil starter i Isreal, hvor med stifter Carmen Tal endte med et katastrofalt hår efter en mislykket farvning. Håret var skadet, tørt og kruset så derfor søgte hun hjælp ved en anden frisør.

Frisør nummer to benyttede olier til behandling af det skadet hår og pludseligt blev det glat og medgørligt. Den gang var det ikke udbredt at bruge olier i håret og derfor besluttede Carmen sig for at videre udvikle konceptet og indvie andre kvinder i fordelene omkring olie.

Alle Moroccanoil produkterne indeholder den fantastiske olie arganolie og så kaldet det flydende guld. Det siges at arganolie i sin reneste form kan udvikle mirakler i forbindelse med hår- og hudpleje. Ud over at være fugtgivende øger arganolie også elasticiteten og stimulere hovedbunden for at øge cellevæksten.

Hos Klubklub er vi stolte af at kunne tilbyde det luksuriøse brand. Blandt vores favoritter er selvfølgelig den klassiske Oil Treatment der kommer både i en original og i en light udgave. Derudover er vi vilde med Hydrating serien styrker håret og efterlader det stærkt og glansfuldt.