Milk_Shake

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 309

Stigende orden
Side
pr. side
Milk_Shake

Milk_Shake hårprodukter

Det italienske brand Milk_Shake blev grundlagt I 1999, men en vision om at skabe professionelle hårprodukter til overkommelige priser – uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Brandets mission er at skabe hårprodukter ud fra naturens egne ingredienser og egenskaber. Det vil sige at alle produkterne er baseret på ingredienser fra blandt andet frugter og mælkeproteiner, som er med til at efterlade håret blødt og velplejet efter hver brug.


Milkshake shampoo

Milk Shake er kendt for deres gode kvalitet og deres forskellige shampooer er blandt favoritterne. Blandt andet er en af Milk_Shake bestsellerne deres populære Milk Shake Silver Shampoo, der efterlade det blonde hår med et smukt koldt skær.

Andre bestsellere er blandt andet også Milkshake Whipped Cream, der er en skøn leave-in conditioner i skumform, der er udviklet til at pleje håret og som et ekstra plus dufter den skønt af karamel.

Udover plejende produkter findes der også Milk_Shake Direct Color, som kan opfriske din hårfarve eller give dig en ny spændende hårfarve. Det innovative farvesystem er lavet sådan at farven gradvist vil vaskes ud af håret. De smarte farver kan anvende både i et naturligt hår og i et kemisk behandlet hår. Farverne vil dog bide sig bedst fast i et kemisk behandlet hår.
Alle farverne skal blandes og aktiveres med den smarte Whipped Cream, så du både får farvet håret og plejet det samtidigt. Alle farverne kan også nemt blandes i forskellige nuancer og toner.

Milkshake er altså et skønt og innovativt mærke vi er glade for at præsentere her på Klubklub.dk. Med vores medlemspriser slipper du nemlig for at jagte billig milkshake tilbud.