Default Category

pr. side
1 til 24 af 227
1 2 3 4 5
10

Maybelline

Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline - det slogan kender de fleste nok efterhånden. Hvad de færreste måske ved eller har opdaget er at Maybelline skiftede det ud i 2016 til Make it happen, hvilket er langt mere passende nu hvor kvinder står ved at de bruger makeup og er stolte af det!

Her i 2017 bruger vi ikke kun makeup for at skjule det vi ikke bryder os om. Vi bruger det for at udtrykke os og lave et statement.

Maybelline er et af de største brands i branchen og bliver solgt i over 129 lande. Grunden til den store succes er at makeuppen er i rigtig god kvalitet. Maybelline udvikler konstant nye og innovative produkter med bedre og mere holdbare formler.

Hvis du endnu ikke har prøvet de fantastiske mascara fra Maybelline er det et godt sted at starte især er Lash Sentional en favorit.

Det er også Maybelline der står bag de populære Baby Lips læbepomader der kommer både med og uden farve. Har du brug for ekstra meget pleje er Dr. Rescue Baby Lips vejen frem. Den er nemlig endnu mere plejende end de normale Baby Lips pomader.