MATRIX

pr. side
1 til 24 af 176
1 2 3 4 5
8

MATRIX

Matrix blev grundlagt i 1980, af et ægtepar fra Amerika. Ægteskabet har længe haft flere års erfaring i hårbranchen, og ønskede derfor at udvikle et brand med fokus på professionel hårpleje. Grundlæggeren Mr. Miller havde på derværende tidspunkt 20 års erfaring i frisørbranchen, og i dag tilbyder han et stort udvalg af hårpleje og hårfarve. Visionen hos Matrix er at skabe det største og mest forenede globale samfund af professionelle produkter, der for enhver person er nemt at anvende. Matrix er i dag et af de største professionelle hårpleje brands i Amerika og er en del af L’Oreal.


MATRIX HÅRPLEJE

Matrix tilbyder luksuriøse kollektioner, som shampoo, conditioner, styling produkter, hårfarve, rensende balsam, hårolie og mange andre lækre produkter. Produkterne er inddelt i forskellige serier alt efter, hvilken hårtype du har. Brandet mener, at hårpleje ikke bør være kompliceret at anvende. Find produkterne der passer bedst til dit hår.


MATRIX HOS KLUBKLUB

Hos KlubKlub har vi et stort udvalg af Matrix produkter, der kan tilpasses til hvert enkelt kundens udfordringer med håret. Giv håret det bedste pleje med produkter fra MATRIX. Håret får det bedste pleje, bliver stærkere, sundere samt mere glansfuldt. Find eksempelvis den nye kraftfulde hårpleje serie fra Matrix R.A.W. Serien giver dig mulighed for at skabe det hår look, du altid har drømt om, samtidig med at serien er godt både for dig og miljøet.