Køb Efter

Mason Pearson

pr. side
18 vare(r)
1

Mason Pearson

Mason Pearson opfandt den første børste tilbage i 1885 og i dag produceres børsterne næsten på samme måde og stadig af Pearson familien.

Det der gør børsten unik er den specielle gummiplade som børsten er bygget op om. Børsten masserer hovedbunden, hvilket stimulerer og øger blødtilstrømningen. Dette kan give et længere og fyldigere hår. Til Mason Pearson børsterne er der brugt vildsvinehår, som fordeler olien fra hovedbunden ud på hårståret hvilket går håret mere glansfuldt og længderne sundere. Dette gør også at hovedbunden er mindre fedtet. Alle børsterne er desuden håndlavede.

De unikke børster kommer i et par forskellige størrelser og udgaver. Børsterne kan være 100% vildsvinehår eller en blanding af vildsvinehår og nylon. Det er din hårtype der afgør, hvilken af børsterne du vil få mest glæde af.

B - Rene vildsvinehår
BN - Vildsvinehår og nylon

Ud over børstehårene så kommer børsterne også i et par forskellige størrelser og det er antallet af børster der afgør størrelsen:
1 - Large (8 ringe af børstehår)
2 - Medium (7 ringe af børstehår)
3 - Handy (6 ringe af børste hår)
4 - Pocket (5 ringe af børstehår)

Det vil sige at en B1 er en stor børste med vildsvinehår og en BN4 er en lille børste med vildsvinehår og nylon

Med det på plads kan vi gå videre til hårtyperne. Har du fint / normalt hår der er nemt at redde ud, vil du have glæde af en børste med 100% vildsvinehår. Har du derimod tykt hår der har tildens til at filtre vil du have størst glæde af en børste med vildsvinehår og nylon da nylon børsterne vil gøre håret nemmere at redde ud.